Haberler

644 Sosyal Konut Sahiplerini Buldu

Adana'da, Yüreğir Belediyesi tarafından yaptırılan 644 adet sosyal konutun sahipleri belli oldu.

Adana'nın Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesi'nde tek seferde yapılan en büyük yatırım olan 644 dairelik sosyal konut Adnan Menderes Spor Salonu'nda saat 10.00'da Adana 15. Noterliği tarafından yapılan kura çekimiyle sahiplerini buldu.

Kura çekimi öncesi konuşan Başkan Çelikcan, "Yüreğirli vatandaşlarımız için ne yapsak azdır. Konut çıkan vatandaşlarımız evlerinde güle güle otursunlar. Ev çıkmayan vatandaşlarımız ise üzülmesinler. Gönülleri rahat olsun. Daha uygun şartlarda yeni konutlar yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Göreve geldiği günden bu yana ilçenin gelişmesi ve kalkınması için çalıştığını bunun için Yüreğir'de birçok yeni projeyi hayata geçirdiğini belirten Başkan Çelikcan, "Atakent Mahallemizde tek seferde Yüreğir tarihinin en büyük yatırımını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 644 adet 'Sosyal Konut Projesi' büyük bir hızla devam ediyor. Bugün hak sahipleri kuralarını çektiler. Tüm vatandaşlarımız yeni yuvalarında güle güle otursunlar. Yaptığımız yatırımlarla ilçenin kaderi değişti. Biz Yüreğirli vatandaşlara verdiğimiz sözü tutmanın gururunu yaşıyoruz. Göreve geldiğim günden bu yana vatandaşlarımıza hangi sözü verdiysek hepsini yerine getirdik" şeklinde konuştu.

"Amacımız Yüreğirli vatandaşlarımız sıcak bir yuvaya kavuşması"

Konut yapılan yerin konum itibarıyla güzel bir alanda olduğunu belirten Başkan Çelikcan, "Biz isteseydik nitelikli konut yapıp daha yüksek fiyata satıp kar elde ederdik. Ama biz Yüreğirli vatandaşlarımızın ev sahibi olmalarını sağlamak amacıyla sosyal konutlar yapmayı tercih ettik. Bunu da projenin dönmesi için maliyet fiyatına vatandaşlarımıza veriyoruz. Amacımız Yüreğirli vatandaşlarımız sıcak bir yuvaya kavuşmasıdır. Yüreğir'de kent yaşamına uygun projeler üretip vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek için bu tür projelerimizi devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, 3 kişinin kurasını çekti. Emre Yaman, Zübeyde Yıldız ve Kemal Dağ ilk kurada çıkan isimler oldu. Kura çekimine ailesi ile birlikte katılan ve Başkan Çelikcan tarafından kurada adı çıkan Kemal Dağ daire kurasını oğlu Mehmet'e çektirdi. İlk kez ev sahibi olacağı için çok mutlu olduğunu belirten Kemal Dağ "Yüreğir Belediye Başkanımız Mahmut Çelikcan'a çok teşekkür ediyorum. Hayatımda böyle mutlu olmamıştım. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Çelikcan Atakent Yüreğir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title