Haberler

60 Yıldır Aradığı Kardeşinin Öldüğünü Canlı Yayında Öğrendi

Güncelleme:

Fatma Uysal isimli kadın, 60 yıldır sokak sokak her yerde aradığını ve bir türlü bulamadığı kardeşinin öldüğünü canlı yayında öğrenince gözyaşlarına hakim olamadı.

Esra Erol'un programında 60 yıldır sokak sokak her yerde aradığı kardeşinin 1998 yılında vefat ettiğini öğrenen Fatma Uysal, gözyaşlarına hakim olamadı.

YAŞADIKLARINI AĞLAYARAK ANLATTI

Fatma Uysal, 60 yıldır sokak sokak her yerde aradığını ve bir türlü bulamadığı kardeşini bulabilmek için Esra Erol'da programına katıldı. 68 yaşındaki Fatma Uysal, 1959 yılında babasının öldüğünü 15 gün sonra ise 9 aylık hamile olan annesinin doğumda öldüğünü ve 4 kardeşin ortada kaldığını gözyaşları içinde anlattı.

TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETMİŞ

Yeni doğan küçük kardeşinin bakacak kimse olmadığı ve diğer kardeşlerin de yaşlarının küçük olduğundan dolayı dayısı tarafından yuvaya verildiğini söyleyen Fatma Uysal'a, canlı yayında Esra Erol'u ekibi 60 yıl sonra küçük kardeşe ait iz buldu. Metin Kırmızı ismiyle yaşamını sürdüren küçük kardeşin 1998 yılında 40 yaşındayken trafik kazasında hayatını kaybettiği bildirildi.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Canlı yayında kardeşinin öldüğünü öğrenen Fatma Uysal, gözyaşlarına hakim olamadı.

Kardeşinin öldüğünü öğrenen Fatma Uysal yıkıldı;

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatma Uysal Esra Erol 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (4)

batmanlı:

cenabı allah kardeşine sabır merhumada rahmey etsin

16
0
yanıtYanıtla
ece:

yalan dünya işde üzüldüm dünya gözüyle nasip değilmiş

11
0
yanıtYanıtla
Emekli48:

Akrabaların bu çocukları hadi yuvaya vermelerini normal görelim. İnsan bu yetim ve öksüzleri takip eder, akrabalık bağını koparmaz. Allah bunu emrediyor.

7
0
yanıtYanıtla
tırcı osman:

müge anlı haberi yokmu abi, bizim bi arkadaş tırdan tıra atlarken düşüp kaybolmuştu, onu bulacaktı

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title