Haberler

6 Yılda 6 Bin 300 Bebeğe "Hemşerilik" Beratı

6 yılda 6 bin 300 bebeğe "hemşerilik" beratı Osmaniye'de 6 yıl önce başlatılan "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında Belediye Başkanı Ömer Tarhan 6 bin 300 yeni doğan bebeğin ailesini ziyaret ederek hemşerilik beratı ve çeşitli hediyeler verdiOSMANİYE - Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 6 yıl...

6 yılda 6 bin 300 bebeğe "hemşerilik" beratı

Osmaniye'de 6 yıl önce başlatılan "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında Belediye Başkanı Ömer Tarhan 6 bin 300 yeni doğan bebeğin ailesini ziyaret ederek hemşerilik beratı ve çeşitli hediyeler verdi

OSMANİYE - Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 6 yıl önce başlatılan "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında Belediye Başkanı Ömer Tarhan 6 bin 300 yeni doğan bebeğin ailesini ziyaret ederek hemşerilik beratı ve çeşitli hediyeler verdi.

Kadirli Belediyesince 6 yıl önce başlatılan proje kapsamında 6 bin 300 yeni doğan bebek ziyaret edildi. Ziyaretlerin tamamına yakınını bizzat Belediye Başkanı Ömer Tarhan gerçekleştirdi. Ziyarette ailelere yeni doğan bebek için hemşerilik beratı ve zıbın seti, giysi gibi çeşitli hediyeler veriliyor.

Günlük şekilde ilçe genelindeki hastanelerden ve nüfus müdürlüğünden yeni doğan bebeklerin bilgilerini aldıkları belirten Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, "Sosyal belediyecilikte büyük ivme kazanmış belediyemiz her zaman halkının yanında, halkının iyi gününde kötü gününde onlarla beraber olmaktadır. İlçe genelinde 6 yıl önce başlattığımız "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında şu ana kadar 6 bin 300 yeni doğan bebeğimizi ziyaret ettik. Ziyaretlerin tamamına yakınını belediye başkanı olarak ben gerçekleştirdim. Ziyaretlerde ailelere yeni doğan bebek için hemşerilik beratı veriyoruz. Bunun yanı sıra bebek setinden oluşan bir hediye paketimiz var hediyemizi takdim ediyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde 6 yıl önce başlattığımız bu uygulamayı bundan sonrada devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Ömer Tarhan Kadirli Bebek Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title