Haberler

6. Atıf Yılmaz Kısa Film Festivali Başvuruları Devam Ediyor

Türk sinemasının usta yönetmeni Atıf Yılmaz anısına bu yıl 6. kez düzenlenecek olan Atıf Yılmaz Kısa Film Festivali’ne başvurular devam ediyor.

Türk sinemasının usta yönetmeni Atıf Yılmaz anısına bu yıl 6. kez düzenlenecek olan Atıf Yılmaz Kısa Film Festivali'ne başvurular devam ediyor. Amatör ve profesyonel olarak sinemayla ilgilenen herkesin katılabileceği festivale başvurular 7 Nisan 2017 tarihinde sona erecek.

Forum Mersin tarafından düzenlenen, "Kurmaca", "Belgesel" ve "Canlandırma/Animasyon" türünde filmlerin yarışacağı Atıf Yılmaz Kısa Film Festivali'nin gala gecesi 5 Mayıs 2017 tarihinde Atıf Yılmaz Meydanı'nda gerçekleştirilecek. 'atifyilmazkisafilm.com' adresinden başvuruların yapıldığı festivalde yarışacak filmler, Oyuncu Deniz Türkali, Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sinema ve Televizyon Anabilim Dalı Öğretim Elemanı Prof. Dr. Zahur Mükerrem, Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Çizgi Film (Animasyon) Anasanat Dalı Öğretim Elemanı Tahir Kutluay Aksoy, Mersin Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Prof. Dr. Y. Gürhan Topçu ve Mersin Üniversitesi İletişim Fakültesi Yrd. Doç. Dr. Hakan Erkılıç'tan oluşan Ön Seçiciler Kurulu değerlendirmesinden geçmek için mücadele edecek.

Kurmaca dalında eserlerini yarıştıracak olan katılımcılar; yazar/senaryo yazarı Gürsel Korat, Görüntü Yönetmeni Zekeriya Kurtuluş, Sinema Yazarı Gülengül Altıntaş'ın yer aldığı jüride yarışacak. Belgesel dalındaki eserleri ise Yönetmen ve Yapımcı Rüya Arzu Köksal, Yönetmen Aysim Türkmen, Yönetmen İmre Azem değerlendirecek. Animasyon kategorisinde de Yönetmen ve Yapımcı Berat İlk, Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Çizgi Film Anasanat Dalı Öğretim Elemanı Yrd. Doç. Sabahattin Çalışkan, Yönetmen ve Yapımcı Mustafa Yavuzgül'nün jüri üyeliğinde yarışacak.

Her kategoriden bir eser sahibi birincilik ödülü olan 7 bin liranın sahibi olacağı festival kapsamında ayrıca finale kalan filmler arasında yapılacak elemede Forum Mersin Kurmaca Özel Ödülü olan 3 bin lira, Belgesel Jüri Özel Ödülü olan 3 bin lira ve Animasyon Jüri Özel Ödülü olan 3 bin liranın sahibi olacak. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anadolu Üniversitesi Yılmaz Kısa Atıf Yılmaz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Prens William ve Kate nerede yaşıyor? Kate Middleton yeni eve taşınıyor!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title