Haberler

5. Konyaaltı Kitap Fuarı Kapılarını Yarın Açıyor

Güncelleme:

Antalya'da Konyaaltı Belediyesinin bu yıl beşincisini düzenleyeceği Kitap Fuarı yarın açılıyor.

Antalya'da Konyaaltı Belediyesi'nin bu yıl beşincisini düzenleyeceği Kitap Fuarı yarın açılıyor. Fuara İlker Başbuğ, Mustafa Balbay, Tuncay Özkan, Nihat Hatipoğlu, İbrahim Saraçoğlu'nun da aralarında bulunduğu 86 yazar ve fikir adamının katılması planlanıyor.

Antalya'nın Konyaaltı Belediyesi'nin geçen yıl dördüncüsünü düzenlediği ve 124 bin kitapseverin bir araya geldiği fuarın beşincisi yarın kapılarını açıyor. "Kitaba dair her şey" temasıyla ziyarete açılacak fuar; 95 yayınevi ve 86 yazarı kitapseverlerle buluşturacak. Cam Piramit'te düzenlenecek Kitap Fuarı'nın bu yıl 124 binden fazla kişi tarafından ziyaret edilmesi bekleniyor.

Fuara ilişkin bilgi vermek üzere Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediye binasında bir basın toplantı düzenledi. Fuarın 19-28 Eylül tarihleri arasında ziyarete açık olacağını belirten Başkan Böcek, "Okumak lazım, sloganıyla yola çıktığımız 5. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı'nın yarın açılışını gerçekleştireceğiz. Bu yılki temamız, 'Kitaba dair her şey' oldu. 60 stant, 95 yayınevi ve 86 yazar ile beraber okurlarımızla buluşacağız. Katkıları olan herkese teşekkür ederim. Bu yıl Hulki Cevizoğlu, Cemalnur Sargut, Ataol Behramoğlu, Haluk Çetin, İlker Başbuğ, Vural Savaş, İbrahim Saraçoğlu, Nihat Hatipoğlu, Mustafa Balbay, Tuncay Özkan gibi tanınmış yazar ve fikir adamlarımız aramızda olacak. Antalya'da olmayan bir şeyi başarmış bir belediyeyiz. Bu fuara biz ilk çadırda başlayıp bu günlere geldik. İlk fuarımızda 22 bin ziyaretçi ağırlamıştık. Geçen yıl 124 bin kişi geldi" diye konuştu.

Fuarın 19 Eylül Cuma günü kapılarını açıp 28 Eylül'de sona ereceği bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Balbay İlker Başbuğ Konyaaltı Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title