Haberler

5 Gün Önce Aldıkları Pitbull, 3 Yaşındaki Kıza Saldırıp Öldürdü

Güncelleme:

ABD'de babasının 5 gün önce bir arkadaşından alıp eve getirdiği pitbull cinsi köpek, 3 yaşındaki kıza saldırarak ölümüne sebep oldu.

ABD'nin Oklahoma eyaletinde 3 yaşındaki bir kız çocuğu, 5 gün önce aldıkları pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Rylee Marie isimli çocuk evde büyükannesi ile birlikteyken bir anda köpeğin saldırısına uğradı. Ağır yaralanan çocuk hayatını kaybetti.

ARKADAŞINDAN ALMIŞTI

Çocuğun babası Jason Dodge, köpeği 5 gün önce bir arkadaşından almıştı. Polis, köpeği vurarak öldürdü.

KIZI BABANNESİNE EMANET ETMİŞTİ

Ailenin Remington adını verdiği köpeğin saf pitbull değil karışık bir ırka mensup olduğu belirtildi. Baba, kardeşini ziyarete gittiğini ve annesini de kıza göz kulak olması için evde bıraktığını söyledi. İlerleyen saatlerde kendisine annesinden telefon geldiğini söyleyen baba, sadece kızın ve köpek kelimeleri duyduğu ve hemen eve koştuğunu ve kızı kucaklayarak hastaneye götürdüğünü söyledi.

"ÖLDÜRÜN YOKSA BEN ÖLDÜRECEĞİM"

Ancak 3 yaşındaki talihsiz kız için çok geçti. Doktorların müdahalede bulunmasına vakit kalmadan Rylee hayatını kaybetti.

Kızın hayatını kaybetmesi üzerine acılı baba polislere, "Onu öldürün yoksa bunu ben yapacağım" dedi. Acılı baba Facebook'tan duygusal bir yazı yayınlayarak küçük kızına veda etti. Olayla ilgili soruşturmanun devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Oklahoma Dodge 3. Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (100)

Burak:

Benimde golden im var köpeklere çok ilgiliyim demek ki babasının köpeği aldığı arkadaşı köpeği kavga için eğitmiş YAPMAYIN BUNU ONLAR HICBIR SUCU YOK bide köpeği öldürmüşler insanlık yok artık...

8
38
yanıtYanıtla
Erman:

3 yasindaki cocugu oldurmus sen kalkmis insanliktan bahsediyorsun once insan gelir

yanıt31
yanıt5
Dinleyin beni:

İslamın şartlarını yerine getirseydiniz eve köpek almazdınız.

24
21
yanıtYanıtla
NO PITBULL:

Bu köpeklerden nefret ediyorum ne lanet bir köpek ırkı bu.

34
10
yanıtYanıtla
pitbull:

köpegin sucu yok egitim sart bide köpek güclü bi cinstense egitim yoksa köpek saldirir gayet normal bende besledim kimseye saldirmadilar bizim cocuklar giderlerdi agzindaki yemegi alirlardi bisey yapmazlardi egitim yok hocam

yanıt2
yanıt3
Şahin:

Köpek giren eve melek girmez avluda bakabilirsin

32
10
yanıtYanıtla
Bir dost:

Allah akil fikir versinn bebeli eve pittbull mu sokulur beyinsiz yaratiklar

39
2
yanıtYanıtla
Arzu Filiz Güngör:

Çok yazık... Çok acı bir hikaye. Üç yaşındaki çocukla huyu suyu iyi bilinmeyen bir yabancıyı aynı odada bırakmazsınız, insan da olsa, köpek de olsa. Olay nasıl olmuş, eksik... Maalesef haber yeterli bilgi içermiyor, dahası tüm bir ırkı hedefe koyabilecek biçimde, olayda bahsedilen hayvanın "pit bull" cinsi olmasını bir problem olarak sunuyor. Sorumlu bir dille, uzmanlardan görüş alınarak ve toplumdaki olası etkileri düşünülerek haber yapıldığını görebilecek miyiz? Pit bull veya değil, o köpeğin nasıl yetiştirildiğini, neye maruz bırakıldığını bilmiyoruz. "Saldırgan olsun" gayretiyle yetiştirilen herhangi bir köpek de, hatta bir güvercin veya tavşan dahi agresif davranışlar sergileyebilir; fark şu ki, pit bull çok kuvvetli bir çene yapısı olan bir cinstir. Durduk yerde bir köpek böyle ölümcül bir saldırıya yeltenmez, illa ki onu saldırması için binbir eziyetle yetiştiren bir başka "hayvan", dört değil de iki ayaklı, maalesef bizim türdeşimiz olan bir cani vardır.

29
10
yanıtYanıtla
Kemal:

Arzu filiz güngör biraz önce yazdım. Adam devamlı sevdığı tanıdığı pitbul. Dişisini sevdı dıye. Kıskançlıktan Adamı parçaladı diyorum sen sahiplerine suçu atıyorsun. Bunlar ev kedisi süs köpeğı değıl önce bunu anlayalım

yanıt4
yanıt1
bravo:

orda 3 yasinda bi çocuk ölmüş sen it in avukatliğini yapiyon

yanıt4
yanıt2
Tüm 100 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title