Haberler

5 Ayda 1184 Kişi Trafik Kazalarına Kurban Verildi

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Derviş Günday Son Olarak Sanatçı Barış Akarsu'nun Trafik Kazası Sonucu Hayatını Kaybetmesi Üzerine 2007'nin İlk 5 Ayının Kaza Rakamlarını Açıklayarak, Trafik Terörüne Dikkat Çekti.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı Derviş Günday 2007'nin ilk 5 ayında meydana gelen 287 bin 754 kazada bin 184 kişinin hayatını kaybettiğini, 50 bin 518 kişinin yaralandığını, kazalardaki maddi hasarın ise 488 milyon 851 bin YTL olduğunu kaydetti.

Günday trafik kazası sonucu son olarak sanatçı Barış Akarsu'nun hayatını kaybetmesi üzerine yazılı açıklama yaptı. Açıklamasında yılın kaza bilançosuna değinen Günday, "Bu kazalardan artık ders alınmalı" dedi.

TŞOF Genel Başkanı Günday yılın ilk 5 ayında 287 bin 754 trafik kazası yaşandığını bildirdi. Bu kazalarda bin 184 kişinin hayatını kaybettiğini, 50 bin 518 kişinin yaralandığını kaydeden Günday kazalardaki toplam maddi hasarın ise 488 milyon 851 bin 439 YTL'yi bulduğunu belirtti.

ZEKİ SEZER'DEN MESAJ

DSP lideri Zeki Sezer de Akarsu'nun hayatını kaybetmesi nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı. Zeki Sezer mesajında, "Barış Akarsu'nun aramızdan ayrılışı, tüm sevenlerini olduğu gibi, bizi de üzüntüye boğmuştur. Kendisine rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Akarsu'nun yaşamını yitirmesi, Türkiye'de trafik sorununun ne kadar önemli boyutlara geldiğini bir kez daha gözler önüne sermiştir" dedi.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title