Haberler

5,5 aylık hamile olan Çocuklar Duymasın dizisinin Duygu'su deniz kenarında bikinili poz verdi

Güncelleme:

Bir dönemin fenomen dizisi Çocuklar Duymasın'da Duygu rolünde oynayan ve 5,5 aylık hamile olan Ayşecan Tatari, Bodrum'da deniz kenarında çekildiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.

Yayınlanmaya başladığı dönemde yüksek reytingler alan ve geçen yıllara rağmen tekrar tekrar çekilen Çocuklar Duymasın dizisinde 2002-2005 yılları arasında ailenin kızı Duygu'yu canlandıran Ayşecan Tatari bugünlerde bebek bekliyor.

BİKİNİLİ POZ VERDİ

Bir süredir eşi Edip Tepeli ile birlikte Bodrum'da olan Tatari, Instagram hesabından deniz kenarında çekilen fotoğrafını paylaştı. 5,5 aylık hamile olan güzel oyuncu fotoğrafına "Haziran, 2020, Bodrum, ilk deniz" notunu düştü.

5,5 aylık hamile olan Çocuklar Duymasın dizisinin Duygu'su deniz kenarında bikinili poz verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ayşecan Tatari Instagram Bodrum Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (23)

efsane:

hamilelikten daha doğal bir şey yoktur bizim atalarımız karnı belli olunca namahrem görmesin çocuk hayasız olur diye hamileliklerini edep haya çerçevesinde doğum yaparmış bunu normal karşılayanlar nasıl bir hamilelikten geldiğinide nasıl belli ediyorlar

68
20
yanıtYanıtla
usta:

bu nesil namahrem ve mahremin anlamını bile bilmiyor. sen ne gazel okuyorsun efsane.

yanıt9
yanıt4
Neyor:

Neyse ki dizinin ismi çocuklar hamile kalmasın değil...

50
10
yanıtYanıtla
KİTAPLIDOLAP:

İLLA EDEP İLLA EDEP

49
4
yanıtYanıtla
Asiye:

HAMİLELİK AYIP DEĞİLDİR

yanıt4
yanıt13
Asds:

Kesinlikle senin için geçerli

yanıt4
yanıt15
Burak:

Millette ar diye birşey kalmadı , hamile bile cıvıttı bu devirde .

36
10
yanıtYanıtla
Özcan:

Allah ıslah etsin..Ölüm genç yaşlı demiyor..Ama İnsanlar hiç ölmeyeceğim sanıyor ????

33
10
yanıtYanıtla
canıtın:

böyle bir poza ne gerek vardı, anlamıyorum.

33
7
yanıtYanıtla
EDEP YA HU:

Allah sonumuzu hayır etsin. Ar hayâ kalmadı.

28
8
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title