Haberler

4 Yılda Bir Doğum Günü Kutlayacaklar

Yozgat'ta bugün dünyaya gelecek 8 bebek, 4 yılda bir doğum günü kutlayacak.

29 Şubat'ta doğum yapmak için Yozgat'taki hastanelere 8 kadın geldi. Öğleden önce özel bir hastanede dünyaya gelen bebeğe Mehmet ve Rabia Kurt çiftinin bebeğine Mustafa Kaan ismi verildi.

Anne Rabia Kurt, çocuklarının bu günde doğmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Özel bir gün oldu, 4 yılda bir geliyor. Çocuğumuz da 4 yılda bir yaş günü kutlayacak ama biz ya bir gün önce ya da 1 Mart'ta kutlayacağız" dedi.

Baba Mehmet Kurt da Mustafa Kaan'ın ilk çocukları olduğunu belirterek, "İlk çocuğumuz, ilk göz ağrımız, doğum günü 29 Şubat'a denk geldi. Çocuğumuzun yaş gününü ya bir gün önce ya da bir gün sonra kutlayacağız" şeklinde konuştu.

Doğuma giren Op. Dr. Nuray Atalayer, çocukların sağlık durumlarının çok iyi olduğunu söyledi.

Atalayer, "Bugün doğan ilk bebeğimiz normal doğumla dünyaya geldi. Bugün yine hastanemizde benim 4 hastam daha doğum yapacak. Diğer doktor arkadaşımızın da gerçekleştireceği doğum ile 8 bebek bugün dünyaya gelecek" diye konuştu.

Hastane Başhekimi Dr. Vedat Çandar da, 29 Şubat tarihine denk gelen 8 doğum bulunduğunu ifade etti.

Çandar, "Şu ana kadar 2 bebek dünyaya geldi. Sağlıkları çok iyi. Bu çocuklarımız biraz daha geç yaşlanacak, çünkü 4 yılda bir yaş günü kutlayacaklar" dedi.

- YOZGAT

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kaan Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title