Haberler

Kütahya'da 4 Ruhsatlı Jeotermal Alan İhale Edilecek

Güncelleme:

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, 4 jeotermal alanı arama ruhsatı verilmesi amacıyla ihaleye çıkardı.

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, 4 jeotermal alanı arama ruhsatı verilmesi amacıyla ihaleye çıkardı. Jeotermal alanlar için ihale 13 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kütahya İl Özel İdaresi'nin ruhsatlı jeotermal alan ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Kütahya'nın Şaphane İlçesi Civarıgürlek ve Karamanca Köyü'nde, Kütahya'nın Merkez İlçesi Karaağaç köyünde yer alan jeotermal alanlar için muhammen bedel 25 bin TL ile 250 bin TL arasında olacak. Geçici teminat bedeli ise 750 TL ile 7 bin 500 TL arasında olacak. Jeotermal alanlar için arama ruhsat süresi 3 yıl olacak. İhale açık teklif usulüyle İl Özel İdaresi İl Encümeni toplantı salonunda İl Encümenince 13 Mart 2014 tarihinde saat 14.00'de başlayarak 10'ar dakika arayla gerçekleştirilecek. Şartnameler mesai saatleri içinde İl Özel İdaresi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünden ya da Yazı İşleri Müdürlüğünden müracaatla bedelsiz olarak görülebilecek ve İhaleye katılmak için 100 TL karşılığında alınabilecek. İstekliler istenen belgeleri ihale günü en son saat 14.00'e kadar İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığına verecekler. Ayrıca İstekliler ihale günü saat 14.00'e kadar komisyon başkanlığına ulaşmış olmak şartıyla, tekliflerini iadeli taahhütlü bir mektupla ihale komisyonuna gönderebilecekler. İhale komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta ve iptal etmekte serbest olacak.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Karamanca Karaağaç Şaphane Kütahya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title