Haberler

4. Caferli Güz ve Çevre Şenliği başladı

Kuşadası'na bağlı Caferli'de artık geleneksel hale gelen ve bu yıl 4. kez düzenlenen Çevre ve Güz Şenliği başladı.

Kuşadası'na bağlı Caferli'de artık geleneksel hale gelen ve bu yıl 4. kez düzenlenen Çevre ve Güz Şenliği başladı. Caferli Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği'nin Kuşadası Belediyesi'nin katkılarıyla bu yıl kadın ve çevre temasıyla gerçekleştirilen şenlik iki gün sürecek.

Caferli meydanında gerçekleştirilen şenlik açılışı, eski Turizm Bakanı Abdülkadir Ateş'in konuşmasıyla başladı. Ateş'in konuşmasının ardından piyanoda Elena Yusupova'nın eşliğinde Soprano Olcay Şahin bir şan konseri verdi. Hüseyin Opruklu'nun kadın temalı fotoğraf sunumu eşliğinde Itır Bağdadi ve Mehlike Hepdemir'in'Kadın ve Çevre' konulu oturumu büyük ilgi gördü. Ardından Cenk Behram Su, Erhan Altun Yavuz Pullukçu belgesel film gösterimi yaparken, Nadire Günday'ın fotoğrafları sergilendi. Şenliğin ilk gününde son olarak oyuncu ve yönetmen Dr. Ercan Kesal şenliğe katılanlarla sohbet etti, sorularını cevaplandırdı.

Kuşadası Caferli Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Nazlı Deniz Kuruoğlu, " Gün geçtikçe bozulan çevreye, tükenen doğa varlıklarımıza, kaybedilen yaşam alanlarına dikkatleri çekmek ve duyarlılıkları tazelemek için 'çevre' teması artık Güz Şenliğimizin vazgeçilmezi oldu. Bu yıl dördüncü kez gerçekleştirerek geleneksel hale getirdiğimiz şenliğimize gösterilen ilgiye teşekkür ediyorum. Caferli Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği olarak iki gün oyunca Kuşadası Belediyesinin desteği ile 4. kez Caferli Güz ve Çevre Şenliğini gerçekleştiriyoruz. Şenliğin hazırlıklarına Kuşadası Çevre Platformu, Kuşadası Ticaret Odası ve Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası gibi STK'lar da destek verdi. Şenliğin bu sene de film gösterimleri, değerli yönetmen ve yazarlarla sohbetler, çevre ve kadın temasının birlikte işlendiği oturumlar, stand-up, konserler, dans ve edebiyat ile dolu zengin bir programımız var " dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kuşadası Belediyesi Kuşadası Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title