Haberler

4 Aydır Kayıp Oğlunu Arıyor

Gaziantep’te 67 yaşındaki Mustafa Emir 4 ay önce çobanlık yapmaya gidiyorum diyerek evden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen oğlu Hasan Emir’i arıyor.

Gaziantep'te 67 yaşındaki Mustafa Emir 4 ay önce çobanlık yapmaya gidiyorum diyerek evden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen oğlu Hasan Emir'i arıyor.

Yaklaşık 4 ay önce Gaziantep merkezden İslahiye ilçesine çobanlık yapmaya giden 45 yaşındaki Hasan Emir oradan kısa bir süre sonra Gaziantep merkezine gelmek için bulunduğu yerden ayrıldı. O günden sonra Hasan Emir'den haber alınamadı. 4 aydır oğlunu her yerde arayan baba Mustafa Emir, polise başvurdu.

Oğlunun 4 ay önce İslahiye'nin Elbistan Hüyüklü köyüne gittiğini söyleyen Mustafa Emir, "Orada çobanlık yaparken bir arabaya binip Gaziantep'e geleceğini söylemiş. Fakat buraya gelmedi. Nereye gittiğini bilmiyorum. Orada çevre köylerdeyse Allah rızası için gören duyan bizlere haber versin. Oğlum bu mübarek bayram gününde evine gelsin. Geçen hafta İslahiye'ye yanına gittiği adamı aradım. Bir daha yanımıza gelmedi dediler. Ben İslahiye'de herhangi bir köyde olduğunu düşünüyorum. Eğer beni duyuyorsa Kurban Bayramı'nda evine gelsin. Bu mübarek günde gören duyan vatandaşlar Allah rızası için bizlere ulaşsın" diye konuştu.

Baba Mustafa Emir oğlunu gören vatandaşların 0537 993 50 91 numaralı telefondan kendilerine ulaşmalarını istedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mustafa Emir Hasan Emir Gaziantep 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir? 24 NİSAN HAVA DURUMU: 24 Nisan'da hava nasıl olacak? Afrika tozları Türkiye'ye mi geliyor? Magandalar kadın sürücüye saldırdı! Kadın sürücüye neden saldırdılar? Magandalar tutuklandı mı? Olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title