Haberler

30 Köye Sırasıyla Çocuk Parkı Yapılacak

Düzce'de 30 köyde yaptırılacak olan çocuk oyun parkları için kura çekildi. Kurada çekilen sıraya göre oyun parkları yapılacak.

Kent yaşam kalitesinin, köylerde yaşayan vatandaşlara da kazandırılması amacıyla 317 bin TL harcanarak Düzce köylerinde kullanılmak üzere 30 adet çocuk oyun parkı ihalesi gerçekleştirildi. Bu kapsamda köy sayısına göre yapılan oranlama sonucunda 23 adeti İlçe köyleri 7 adeti ise Merkez ilçeye ayrıldı. Özel idare meclis salonunda kura çekimi öncesi İl Özel İdare Genel Sekreteri Muharrem Tozan kura çekilişine katılan muhtarlara katılımından dolayı teşekkür ederek Merkezde verilecek olan bu oyun parklarının adaletli dağıtımının yapılabilmesi için, İdaremiz Meclis salonunda Meclis Üyeleri ve Merkez ilçe muhtarlarının da katılımı sağlanarak kura çekimi yapılmasını uygun gördüklerini açıklayıp, yönetimin tek başına bir kişi ile oluşmadığını karar verenler ve karar mekanizmasını uygulayanlar olduğunu muhtarların bunun birinci ayağını oluşturduğunu, İl Özel İdaresi işlerin İcra Makamı ile birlikte raportörlüğünü ve incelemeyi yapan kısmı olduğunu belirterek diyalogdaki sıkıntıların ortadan kalktığında hizmetin daha doğru ve hızlı bir şekilde yürüyeceğini bahsedip muhtarlarımızın istek ve taleplerinin makul olması durumunda imkanlar dahilinde hizmetlerin süratle gerçekleşeceğini izah ederek ardından kura çekilişi yapıldı.

Yapılan çekiliş sonucunda Merkez ilçe köylerinden Esençam, Köprübaşıömerefendi, Akbıyıklar, Esentepe, Sancakdere, Özyanık ve Kızılcık Köyleri çocuk oyun parkı kurulumu için hak kazanmıştır. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title