Haberler

3 Yaşındaki Kıza Tacize 50 Yıl Hapis Cezası

Güncelleme:

Gaziantep'te kaçırdığı 3 yaşındaki kızı taciz ettiği iddiasıyla tutuklanan 32 yaşındaki adam, yargılandığı davanın ilk duruşmasında 50 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Gaziantep'te, kandırarak kaçırdığı 3 yaşındaki kızı taciz edip dövdüğü iddiasıyla tutuklanan 32 yaşındaki Ümit Sezer'e, yargılandığı davanın ilk duruşmasında 50 yıl hapis cezası verildi.

GÜVENLİK KAMERALARI SAYESİNDE BULUNDU

3 yaşındaki İ.K. isimli kız çocuğu, geçen 5 Ocak günü anne babasının Yaprak Mahallesi'nde kantinini işlettiği okulda kayboldu ve birkaç saat sonra birkaç kilometre uzaklıktaki tren rayları arasında yaralı olarak bulundu. Hastanede tedavisi yapılan küçük kızın dövüldüğü ve tacize uğradığı belirlendi. Tedavisinin ardından küçük kız ailesine teslim edilirken, polis ise 3 gün sonra güvenlik kameralarının incelemesinin ardından olayı gerçekleştirdiği saptanan Ümit Sezer'i gözaltına aldı. Küçük kızı okuldan 'ne kadar tatlısın' diyerek kucağına alarak tren raylarına götürdüğü öne sürülen şüpheli polis sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

İLK DURUŞMADA 50 YIL HAPİS CEZASI ALDI

Tutuklanan şüpheli sanık hakkında savcılık tarafından 'cinsel istismar, kasten yaralama ile zorla alıkoyma' suçlarından hazırlanan iddianame 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. Dün yapılan davanın ilk duruşmasına tutuklu sanık ile tacize uğrayan küçük kızın babası ve avukatlar katıldı. Mahkemede suçlamaları reddeden sanık, İ.K.'yi babasının isteğiyle tren istasyonunda bıraktığını söyledi. Küçük kızın babası ise doğru söylemediğini ifade ettiği sanıktan şikayetçi olduğunu tekrarladı.

Mahkeme heyeti savunmasını dinlediği sanığı; şiddet kullanarak işlediği cinsel istismar suçundan 24 yıl, kasten öldürme teşebbüsünden 20 yıl ve çocuğa karsı cinsel amaçlı hürriyetten yoksun bırakma suçlarından da 6 yıl hapis cezasına çarptırdı. Katıldığı ilk duruşmada 50 yıl hapis cezasına çarptırılan sanığın, kararı avukatları aracılığıyla temyiz edeceği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ümit Sezer Gaziantep Anne Çocuk Kadın Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (25)

S.B.:

50 YIL MI. . . . . . . . . HMMM. . . . . TAMAAM. . . . . . HER DURUŞMADA BİR 50 YIL VERİRSENİZ OLDU BU İŞ. . . . . ZATEN O HERİF CEZA EVİNDE FAZLA DURAMAZ, DURDURMAZLAR. . . . İLK BİR YIL İÇERİSİNDE TAHTALI KÖY DİNLENME TESİSLERİNE GİDER. . . . . . . İNTİHAR EDER KESİN. . . . . ETMESE DE ETTİRİRLER. . . . . . CEZA EVİNDE YATMANIN DA BİR EDABI VAR, GURURU VAR, AMA BU YARATIK KUSURA BAKMASIN, BUNUN CEZA EVİNDE YAŞAMAYA HAKKI YOK. . . . . !!!

22
0
yanıtYanıtla
mıstık:

allah belanı versin

20
1
yanıtYanıtla
hicran:

idam şart (şeriat şart ) bu memlekette

11
2
yanıtYanıtla
Mert 004915203541719mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

LAN eyer erkeklik gürürün varsa intar et ama zaten namusun Şerefin gururun olsa yapmasın Şerefsiz asın bunu böyleleri hak ediyor şerefsiz LAN daha 3 Yaşında LAN şerefsiz

13
0
yanıtYanıtla
gülMobil-ANDROID:

ulen şerefsiz 3 yaşındaki çocukta ne buldun neyi tahrik etti seni. Allah belanı versin.

11
0
yanıtYanıtla
CİİMBOOOMMM:

ay ne tatlı adam

0
10
yanıtYanıtla
AMAN TANRIM 3 YAŞINDAMI DAHA BEBEK LAN O:

BU ERKEKLERİN ÇOĞU SAPITTI NE OLUYOR BÖYLE YA KÜÇÜCÜK BEBEKLEREMİ EL UZATMAYA BAŞLADINIZ NAMUSSUZLAR TAŞIYAMADIĞINIZ ŞEYİ KESİP ATIN OZAMAN NEFSİNE SAHİP OLAMAYAN MAHLUKLAR

10
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

allah belanı versin. Seni hadım etsinler iğrenç yaratık

10
0
yanıtYanıtla
SSSAdınızı Yazın:

3 YAŞ HANGİ VİCDAN ALLAH BELANI VERSİN SENİNGİBİLERİNİN. . . . . . . BU İNSANLARLA AYNI HAVAYI SOLUYORUZ. .

8
0
yanıtYanıtla
Türk:

Hayvan

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title