Haberler

3'üncü Round "Mahkeme" Oldu

Güncelleme:

Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, kendisi hakkında tehdit içeren ifadeler kullandığı gerekçesiyle, Diva Bülent Ersoy hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuyor.

Çok sayıda sanatçının ölüm haberini duyurduğu için 'Felaket Tellalı' lakabı ile üne kavuşan ses sanatçısı Onur Akay, geçtiğimiz günlerde canlı yayında "Ben Bülent Ersoy'u sevmeyen biri olsam, elimde sakallı fotoğrafı var onu da atardım" açıklamasını yapınca, Bülent Ersoy'dan "Felaketlerden felaket beğensin" yanıtını almıştı. Bu sözler üzerine Onur Akay'ın avukatı Sibel Sevinç Deveci, tehdit içeren ifadeler kullandığı gerekçesiyle, Diva Bülent Ersoy hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuyor.

"BÜLENT ERSOY'U TEK GEÇERİM"

Avukatının suç duyurusunda bulunacağını Instagram adresinden duyuran Onur Akay, "Musiki bilgisi olarak Bülent Ersoy'u tek geçerim ve Bülent Ersoy hanımefendiye saygım, her zaman her yerde ifade ettiğim gibi derindir. Ancak, ilk kez bir televizyon kanalında görerek dava konusu fotoğraflarını paylaştığım için, şahsıma karşı açtığı tazminat davamız devam ederken hasımane şekilde, gıyaben ve alenen ne yazık ki, "felaketlerden felaket beğensin" dediğini derin bir üzüntü ve kaygıyla okudum. Bu nedenle artık yasal bir süreç başlayacak olup, avukatım Sibel Sevinç Deveci maruz kaldığım bu aleni tehdit sebebiyle, 26.07.2017 tarihinde savcılığa suç duyurusunda bulunacaktır."

DİVA 50 BİN TL İSTEMİŞTİ!

Geçen sene Bülent Ersoy'un gençlik dönemine ait hiçbir yerde olmayan fotoğraflarını, Facebook adresinden paylaşan Onur Akay, Ersoy'u yine çok kızdırmıştı. Bülent Ersoy Onur Akay'a 50 bin TL'lik tazminat davası açmıştı.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Bülent Ersoy Sibel Sevinç Onur Akay Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title