Haberler

Zonguldak'ta yaşanan sel afeti iş yerinde milyon liralık zarara yol açtı

Güncelleme:

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaşanan sel afeti bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Sel suları iş yerinde bulunan elektronik ürünleri kullanılamaz hale getirdi. Esnaf yaklaşık 4 milyon liralık zarar olduğunu belirtti.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 19 Kasım'da yaşanan sel afeti bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Saniyeler içerisinde iş yerine dolan sel suları milyon liralık elektronik ürünleri kullanılamaz hale getirdi.

19 Kasım günü kuvvetli fırtına ve yağışla birlikte Kdz. Ereğli ilçesinde yaşanan sel afetinin yaraları sarılıyor. İlçede Pallada isimli kuru yük gemisi karaya oturmuş, Kafkametler adlı yük gemisi ise batmıştı. Geminin kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları halen sürerken, sel felaketinden en çok ilçe merkezinde derelerin taşması sebebiyle esnaflar etkilenmişti. İlçe merkezinde sel sularının bir iş yerine girme anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Cep telefonu ve aksesuar satan iş yerinde sel sularının etkisiyle devrilen raflardaki milyon liralık ürünler kullanılamaz hale geldi.

"4 milyona yakın zararım var, ürünleri ucuza satıyoruz"

Sel afetinde yaklaşık 4 milyon liralık zararın meydana geldiğini belirten esnaf Fatih Yavuz, su geçirmez ancak su görmüş cihazları uyguna sattıklarını söyleyerek şöyle dedi:

"O gün sabah saat 9 gibi fırtına başladı. Evlerimizden bile su girmeye başlamıştı. Çarşı içinde su yükselmeye başlamış, 1.5 metreyi bulmuş. Kepenk su basıncına dayanamıyor, iş yerini su basıyor. Dükkandaki her şeyi yıkıyor geçiyor. 4 milyona yakın maddi hasarım oldu. Telefonlarımız, elektronik cihazlarımız, tamir cihazlarımız zarar gördü. Devletten yardım aldık. Cam, kepenk gibi hasarları karşıladı. İçişleri Bakanımıza konuyu ilettik. Zararımız gerçekten çok büyük. Su geçirmez ürünlerimiz var. Onları piyasadan uyguna satmak zorundayız. Kimisi uygun diyor, kimisi de su gördüğü için almıyor. Almayanlar da var." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zonguldak Ereğli Ereğli Güvenlik Kamerası Doğal Afet 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title