Haberler

Muhtarı Bıçaklayan Suçlunun Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde çıkan kavgada Pınarcık Köyü Muhtarı 39 yaşındaki Hasan Korkmaz'ın bıçaklanma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde önceki gün 16.30 sıralarında Müftü Mahallesi Devrim Bulvarı üzerinde meydana gelen olayın görüntüleri ortaya çıktı. İddiaya göre; 27 yaşındaki Mehmet İlarslan, aralarında eskiye dayalı husumet nedeniyle İ,Y. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın uzaması üzerine sinirlenen İ,Y, Z.Ş., İ.Y., ve Pınarcık Köyü Muhtarı Hasan Korkmaz, Mehmet İlarslan'a saldırdı. Çıkan kavgada, İlarslan, muhtar Kormaz'ı kasığından bıçaklayarak yaraladı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Sağlık durumu iyi olan Korkmaz, taksi ile kaldırıldığı özel hastanede tedavi altına alındı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen İlarslan, nöbetçi mahkemede verdiği ifadesinde, İ.Y., ile daha önceden husumet olduğunu ve o gün de İ.Y, Z.Ş. İ.Y. ile muhtar Hasan Korkmaz'ın saldırdığını, korkup kendini korumak için elindeki bıçağı salladığını söylediği öğrenildi. İlarslan, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAVGA ANI KAMERAYA YANSIDI

Kavga anı ise bir işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, Hasan Korkmaz ile birlikte 3 kişinin Mehmet İlarslan'a saldırdığı, vurdukları Mehmet İlarslan'ın bıçağı çekmesiyle birlikte kavga edenlerin kaçmaya başladığı, kaçamayan Hasan Korkmaz'ın Mehmet İlarslan'a vurmaya devam ettiği, bu sırada da aldığı bıçak darbesi ile yaralandığı görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hasan Korkmaz 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title