Haberler

Yozgat Valisi Yurtnaç: "Yangınla İlgili İnceleme Başlatılacak"

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, iş hanında çıkan yangınla ilgili inceleme başlatacaklarını esnafa ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, iş hanında çıkan yangınla ilgili inceleme başlatacaklarını esnafa ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Yozgat'ta 67 konut ve 380 iş yerinin bulunduğu Abide İş Merkezi'nde çıkan yangının ardından Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, olay yerinde incelemelerde bulundu. Esnafa geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Yurtnaç, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Gece saat 04.00 gibi yangından haberimiz oldu. Öncelikle herkese geçmiş olsun diyorum. Gerekli tedbirler öncesinden alındı mı alınmadı mı kontrol edilecek ve gerekli incelemeler başlatılacak. Burası Yozgat'ın merkezinde bir yer. Önemli, hareketli bir ticaret merkezi ve gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması lazımdı. Buranın bir yönetimi var ve bu yönetimin güvenliği sağlaması lazım. Devlete düşen ne, buradaki sivile düşen ne hepsini gözden geçireceğiz ama bu tür şeyler için proaktif olmak lazım. Önceden tedbirleri almak lazım. İdareye düşen tedbirlerde noksanlık var mı sivile düşen noksanlık var mı onların hepsine bir inceleme başlatacağız. Buradaki esnafımıza da elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. Allah beterinden korusun" dedi.

İş merkezinin Yozgat'ın can damarı olduğunu ve esnafı mağdur etmeyeceklerini ifade eden Vali Yurtnaç, "Herkes ticaretini düzgün bir şekilde yapmalı. Ama bunu yaparken de gerekli her türlü yasal olarak güvenlik tedbiri neyse o güvenlik tedbirlerinin alınması gerekiyordu. Gerekli incelemeyi başlatacağız. Esnafımıza geçmiş olsun. Henüz zarar belli değil, her şey kontrol altında. Söndürme çalışmalarından sonra teknik ekipler gelecek ve genel zarar ortaya konulacak" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kemal Yurtnaç Yozgat 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title