Haberler

Otobüs şoförünün yolcuların gözü önünde darp edildiği anlar kamerada

Güncelleme:

Mersin-Silifke arasında aynı güzergahta çalışan 2 ayrı minibüs kooperatifi arasında yolcu alma meselesi yüzünden çıkan anlaşmazlıkta bir şoför aracın içinde darp edildi.

Mersin'de aynı güzergahta çalışan 2 ayrı yolcu minibüs kooperatifi arasında yolcu alma meselesi yüzünden kavga çıktı. Bir şoför yolcuların gözü önünde diğer aracın şoförü tarafından darp edildi.

Mersin- Silifke hattında çalışan Metin Şahin'in kullandığı 33 C 8104 plakalı minibüs, Erdemli ilçesi durağında yolcu indirip almak için durdurdu. Bu sırada Mes-Koop ve Kızkalesi Koop şoförleri, aynı hatta yolcu taşıyan Silifke Koop şoförü Metin Şahin'in kullandığı minibüsün önüne araçlarını sürerek durdurdular. Minibüsün koltuğunda yolcuların gözü önünde Şahin'e saldıran diğer Kooperatif şoförleri bir süre araç içerisinde şoförü darp ettikten sonra minibüsten indirerek yerde tekmelediler. Çevredeki vatandaşlar ve yolcuların araya girmesiyle olay büyümeden önlendi. Olay yerine çağrılan polis ekipleri tarafları karakola götürdü.

15 GÜN İŞ GÖRMEZ RAPORU ALDI

Darp edilen Metin Şahin kendisini dövenlerden şikayetçi oldu. 15 gün iş görmez raporu alan Metin Şahin'in omzundan, kafasından ve kolundan darbe aldığı bildirildi.

Daha önce de iki hat arasında çıkan kavga ve son olay, minibüslerin güvenlik kamerasına yansıdı.

"HER GÜN ÖNÜMÜZÜ KESİP DARP EDİYORLAR"

17 yıldır Silifke-Koop'ta şoförlük yaptığını belirten Silifke Koop şoförü Metin Şahin, "Uzun yıllardır şoförlük yapıyorum. Her zaman indir bindir yapıyoruz. Tanımadığımız Meski-koop ve Kızkalesi koop şoförleri Erdemli'ye girdiğimizde önümüzü kesiyorlar bizi darp ediyorlar. Dün önümüzü kestiler. Dövdüler. Ben sağa kırsaydım ölümlü kaza olabilirdi. Arabada can taşıyorum. Her gün önümüzü kesip darp ediyorlar. 15 gün darp raporu aldım" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Metin Şahin Erdemli Silifke Mersin 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (104)

Korsanlar:

Kaldırın bütün dolmuşları.

38
3
yanıtYanıtla
murat:

senin baban da işsiz kalsın o zaman görürüm seni cahil.

yanıt1
yanıt10
Ucurum:

Bir şey çıkmaz Dayak yiyen yediğiyle kalır.

26
1
yanıtYanıtla
Lord:

Barbar insanlar Tr de yaşanmaz Avrupa nin gözünü seveyim

21
6
yanıtYanıtla
Hakan Gardas:

Daha birkac ay önce almanyanin hanau sehirinde irkcilik saldirilarda birsürü türk kökenli vatandaslarimiz hayatlarini kaybetmisti bir coguda yaralanmisti. Hemen hergün bir sehirde cami kundaklaniyor yabancilar tarklaklaniyor, burada hayat zor oldu. Gelde burada yasa, kurban olayim türkiyemize, Allah zeval vermesin.

yanıt1
yanıt4
Millet:

Barbar avrupanın ta kendisidir. İki kişi üzerinden bütün millete barbar diyenden büyük barbar yoktur.

yanıt1
yanıt7
Ada:

Şoförler kadar az gelişmiş insan topluluğu yok

26
0
yanıtYanıtla
Metin taşdelen:

Darp eden kişilerin binübüslerini ve o hattaki binübüslerin hepsinin hattını iptal edin alın size olay çözüldü

23
1
yanıtYanıtla
Kılçık:

Sen hiç yurdum insanının teke tek kavga ettiğini gördün mü. Ben görmedim. Mertlik te mangalda kül bırakmayan korkak sokak kabadayısı sürüsü bu millet.

22
0
yanıtYanıtla
Afyonlu:

Hatirlarmisiniz bir fillandiyali neler yapmisti .6 7 kisiyi dagitmisti.dirilisi izleyen dunyaya hukmediyoruz saniyor dayagida yiyor

yanıt6
yanıt0
Tüm 104 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title