Haberler

Yürek burkan olay! Yardım istemek için geldiği muhtarlıkta kalp krizinden öldü

Güncelleme:

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde sosyal dayanışma vakfından yardım almak üzere dilekçe doldurmak için muhtarlığa gelen şahıs, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Şahsın aniden yere yığılarak hayatını kaybetmesi, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Kılıçarslan Mahalle Muhtarlığı'nda meydana gelen olayda Süleyman Aslan (43), sosyal dayanışma vakfından yardım almak için muhtarlığa geldi. Bu sırada mahalle muhtarı Abdullah Yiğit ile sohbet eden Aslan, bir anda fenalaşarak yere yığılarak, kafasını betona çarptı.

TALİHSİZ ADAM OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalede Süleyman Aslan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri de, muhtarlıkta inceleme yaptı.

Yürek burkan olay! Yardım istemek için geldiği muhtarlıkta kalp krizinden öldü

ÖLÜM ANI KAMERADA

Öte yandan, Süleyman Aslan'ın fenalaşarak yere yığılması ve sağlık ekiplerinin yaptığı müdahale saniye saniye muhtarlıkta bulunan kamera tarafından kaydedildi.

Yürek burkan olay! Yardım istemek için geldiği muhtarlıkta kalp krizinden öldü

Yürek burkan olay! Yardım istemek için geldiği muhtarlıkta kalp krizinden öldü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Süleyman Aslan Kayseri Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (31)

Mustafa:

Millet olarak ilkyardım yapmayı bilmiyoruz fakat telefon kullanmayı biliyoruz çok şükür

36
0
yanıtYanıtla
EVEVET:

İLK YARDIM VEYA SADECE KALP MASAJI YAPILSAYDI KALP KRIZİ İSE EĞER 100 DE 95 DÖNERDİ

yanıt0
yanıt0
yazık:

herkesin e devleti vergisi maaşı vb. herşeyi belli değil mi? kim yoksul belli değil mi? niye herkesi kağıt dilekçe diye uğraştırıp utandırıyosunuz anlamadım? bir elin verdiğini diğer elin bilmemesi lazım değil mi?

36
0
yanıtYanıtla
Hakan:

Helal olsun arkadaş valla aynı fikirdeyim , peki vali kaymakam muhtar neden atılıyor seçiliyor herkesin durumu belli vali bilmiyormu?kimin ne geliri olduğu belli illaki insanları rencide etmek mi gerek...

yanıt1
yanıt0
selim:

Allah rahmet eylesin ihtiyacı olmayan her şeyden faydalanıyor gerçek ihtiyaç sahipleri ise yardım istemeyi kendine yediremiyor. devlet yardım yaparken çok iyi araştırmalı

34
0
yanıtYanıtla
HAVACI BORLU GAZOZ CEMİL:

ALLAH RAHMET ETSİN.

25
1
yanıtYanıtla
dertli:

yanındaki adam niye izliyor kalp krizinden ölmese beyin kanamasından ölürdü zaten adamcağız

25
1
yanıtYanıtla
Gul:

Allah rahmet eylesin gorunce agladim zor fakirligin gozu kôr olsu kimileri devletin verdigi 13 bin tl az bulur aksam kDR mecliste ellerin kaldir indir kabul edilmistif edil.emistirden baska bir hi,mst yPmZlar kimileride boyle uc kurus yardim beklemeten kriz gecirir ne bu rezilik ne bu cile oluncemi ancak bitiyor bu ulkede vatandasin cilesi yazik cok yazik aglamamK elde degil

21
4
yanıtYanıtla
Mesut:

Rabbim Rahmetiyle muamele eylesin mekanı cennet olsun inşallah amcamızın

23
1
yanıtYanıtla
Kesin:

Yanindaki ne sakin izliyor be. Insan arkadasi yere yigilmis ölüyor, bakiniyor ne bicim adamsin.

22
0
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title