Haberler

Hırsızlar, yardım bahanesiyle girdikleri evde yaşlı adamın 17 bin lirasını çaldı

Güncelleme:

Tokat'ta iki hırsız, yardım bahanesiyle 87 yaşındaki İbrahim Akdemir'in evine girerek 17 bin lira para çaldı. Eşi alzheimer hastası olan yaşlı adam, emekli aylığından biriktirdiği paranın bulunmasını istiyor.

Tokat'ın Ormanbeyli köyünde yaşayan 87 yaşındaki İbrahim Akdemir, yardım bahanesiyle gelen iki kişiyi eve aldı. Hırsızlardan biri yaşlı adamı oyalarken, diğeri ise yatağın altında bulunan 17 bin lirayı çaldı. Eşi alzheimer hastası olan İbrahim Akdemir, 65 yaş aylığından biriktirdiği paranın bulunması için yardım istiyor.

YARDIM BAHANESİYLE YAŞLI ADAMIN EVİNE GİRDİLER

Edinilen bilgiye göre; Tokat merkeze bağlı Ormanbeyli köyünde ikamet eden İbrahim Akdemir (87) Şerife Akdemir (86) çifti birikimlerini dolandırıcılara kaptırdı. Köye gelerek yardım bahanesiyle yaşlı adamın yaşadığı tek katlı eve giren iki kişi Akdemir'den nüfus cüzdanını istedi. Şahıslarla birlikte odasında giren yaşlı adam yatağının altına sakladığı cüzdanından kimliğini verdi.

HIRSIZLAR YATAĞIN ALTINDAKİ CÜZDANI ÇALDI

Şüphelilerden birisi yaşlı adamı meşgul ederken, cüzdanın yerini öğrenen diğer kişi odaya girerek cüzdanı çaldı. Şahısların evden ayrılmasının ardından yatağının altındaki cüzdanı kontrol eden yaşlı adam ise neye uğradığını şaşırdı. Cüzdanı ile birlikte 17 bin lirası çalınan yaşlı adam jandarmaya ihbarda bulundu. Köyde görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Hırsızlar, yardım bahanesiyle girdikleri evde yaşlı adamın 17 bin lirasını çaldı

BİRİKİMİNİN ÇALINMASININ ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYOR

Eşi alzheimer hastası olan 4 çocuk babası yaşlı adam yaşlı adam birikimlerinin çalınmasının üzüntüsünü yaşıyor. Akdemir, başka bir gelirinin olmadığını ifade ederek, "Ben devletin verdiği maaşla geçiniyorum, yaşlı olduğum için çalışamıyorum. Bir an önce hırsızların bulunarak cezasını çekmesini istiyorum" diye konuştu.

Yaşlı adamın aynı köyde yaşayan kızı Aysel Demirci, yaşanan hırsızlık olayına tepkisini dile getirerek, "Böyle iki tane mazlum kişiyi kandırıp da parasını yemek insana yakışır mı, helal olur mu? Nasıl vicdanları çeker. Babamız olarak biz bile beş kuruşunu almak istemiyoruz. 65 yaş aylığını biriktirmişti hastam var lazım olur diye" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İbrahim Akdemir Tokat Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (5)

kara:

Amca bu devirde yastık altımı kaldı koy bankaya be yazık üzdün biziii geçmiş olsun. . TOKAT İbrahim amcaya koşun yardıma hadiii. .

8
3
yanıtYanıtla
kara:

eksi puan verenler hırsızların yandaşımısınız hayırdır. . . adam gibi alın terinizle çalışın

yanıt0
yanıt0
Hakan:

Dayi eski kafali olmanin magduriyetini yasiyorsun.

3
3
yanıtYanıtla
af istiyoruz:

nasıl olsa yakalanır ama ceza almaz

2
0
yanıtYanıtla
AYŞE:

DEDEM BU YAŞDA NEDEN BİRİKTİRDİN YESEN İÇSEN GİYSEN KEYFİNE BAKSAN KİM İÇİN NE İÇİN BİRİKTİRDİN. ZATEN BU YAŞDA DEVLETİMİZ SENİ DARDA KOYMAZDI İNŞ. O OLMAZSA HAYIRSEVERİMİZ ÇOK ŞÜKÜR. EVİNE DÜZEN KUR RAHAT ET ÜSTÜNE BAŞINA AL BOĞAZINA YE.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title