Haberler

Emekli polis olduğunu söyleyen kişi, çobanın köpeğini gözleri önünde öldürdü

Güncelleme:

Antalya'da otlamakta olan koyunların başındaki çoban köpeği, tabanca ile vurularak öldürüldü. Köpeğinin cansız bedenini kucağına alan sahibi Ali İhsan Şenol, kangal kırması köpeğinin başında uzun süre gözyaşı döktü.

Manavgat ilçesi Ulukapı Mahallesi ile Salkımevler Mahallesi arasında bulunan Ilısu mevkiinde meydana gelen olayda hayvancılıkla geçimini sağlayan Ali İhsan Şenol kiralayarak ekin ektiği arazide aynı zamanda koyunlarını otlatıyordu.

Koyunların başında Ali İhsan Şenol'un oğlu Hasan Şenol bulunduğu sırada koyunların bulunduğu yere gelen ve adının Ahmet G. olduğu belirlenen şahıs, sürünün başında bulunan çoban köpeğine tabanca ile ateş etti. 2.5 yaşındaki kangal kırması köpek olay yerinde öldü. Olayın ardından hızla olay yerinden ayrılan Ahmet G.'yi evine kadar takip eden Hasan Şenol, aynı zamanda cep telefonuyla da kaçma anını kaydetti.

Vurularak öldürülen çoban köpeğinin başında gözyaşlarına boğuldu

ÖLEN KUCAĞINA ALIP GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Köpeğin öldürüldüğünü haber alan Ali İhsan Şenol, köpeğinin cansız bedenini görünce gözyaşlarına boğuldu. Köpeğinin başına oturarak kucağına alan Şenol, uzun süre gözyaşı döktü. Olay yerine gelen Ali İhsan Şenol'un eşi Fatma Şenol, feryatlar içerisinde köpeğini vuran kişinin yakalanarak cezalandırılmasını istedi. Köpeklerinin çok değerli olduğunu söyleyen Şenol, "Bizim elimiz ayağımızdı. Koyunlarımızın bekçisiydi. Yaylaya götürüp getirirdi. Bunu vuran insan olamaz" diye konuştu.

Vurularak öldürülen çoban köpeğinin başında gözyaşlarına boğuldu

"KÖPEĞİMİ GÖZÜMÜN ÖNÜNDE ÖLDÜRDÜ"

Olay sırasında sürüyü otlatan Hasan Şenol, emekli polis olduğunu söyleyen kişinin sürünün yanına geldiğinde köpeğin sürüyü korumak amaçlı havladığını, şahsın belinden tabanca çıkararak ateş ettiğini belirterek, "Tereddüt etmeden ateş etti. Ben yanına doğru yürüyünce bana da sıkacağını söyledi. Sonra arkasını dönüp gitti. Ben de takip ettim ve cep telefonu ile kaçışını kaydettim" dedi.

Vurularak öldürülen çoban köpeğinin başında gözyaşlarına boğuldu

Köpeklerinin kangal kırması olduğunu belirten Şenol, "15 günlükken bize geldi ve çoban köpeği olarak yetiştirdik. Şu an 2.5 yaşındaydı. Yaylada tek başına sürüyü yönetirdi. Böyle bir çoban köpeği bulunmaz" dedi.

Vurularak öldürülen çoban köpeğinin başında gözyaşlarına boğuldu

TARAFLAR HAKKINDA İŞLEM YAPILDI

Köpeği tabanca ile vurduğu iddia edilen emekli polis Ahmet G., jandarma tarafından Salkımevler Mahallesi'ndeki evinde gözaltına alındı. İfadesinde kekik toplamak için evinden çıktığını, kekik toplarken köpeğin havlayarak üzerine gelmesi üzerine korkutmak amacıyla tabancasını çıkardığını, üzerine gelmeye devam edince ateş ettiğini belirten Ahmet G., öldürmek gibi bir amacının olmadığını ileri sürdü. Ahmet G., olayın ardından evine gelip kendisine vuran ve evinin camını kıran köpek sahiplerinden şikayetçi oldu. Jandarmanın köpeği öldüren Ahmet G. hakkında mala zarar verme, tehdit-hakaret suçlarından, sürü sahipleri hakkında da mala zarar verme ve kasten yaralama suçlarından yasal işlem yaptığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ali İhsan Su Antalya Haberler

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

Bakmadan Geçme

Bayram tatilinde bankalar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası bankalar kapalı mı? Bayram tatilinde noterler açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası noterler kapalı mı? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz?
Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

500

Yorumlar (8)

senar:

Böyle insanlara can'a kıymaktan hapis cezası verilmeli, en azından 6 Ay - 2 sene arasında ve ayrıca köpeğin bakıcısı aileye de tazminat ödemekle yükümlü kılınmalı.

170
15
yanıtYanıtla
Yasmin Yasmin:

kesinlikle size katılıyorum...

yanıt28
yanıt2
Başka Murat:

İnsan öldürmüş gibi ceza alsın.

157
14
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Ben anlamiyorum zaten emekli polis emekli muhtar emekli asker emekli bilmem ne. Ömür boyu silah taşıyabiliyorlar. Yüzlerce haber var duymadiklarimiz daha çoktur. Hep birilerini vuruyorlar en sonunda silahı çekip. En ufak tartışma kavga çek silahı vur. Silahla Eşini öldürüp intihar eden emekli polis, pazarda aldığı ürünü beğenmedi diye pazarciyi vuran emekli polis, trafikte yol verme yüzünden tartıştığı adamı silahla vuran emekli polis. Demekki belli bir yaştan sonra psikoloji kaldirmiyor.

143
12
yanıtYanıtla
Yasmin Yasmin:

inşallah gereği yapılır bunu yapan cezalandırılır.

145
8
yanıtYanıtla
sadullah biliktü:

Güvenlik güçleri haricinde kimseye silah bulundurma ve taşıma ruhsatı verilmemeli emekli olanlardan ve görev süresi bitenlerden silahları geri alınmalıdır.Aksi halde ülkemiz Texas a dönecek.

125
16
yanıtYanıtla
foamer sponge:

korkutmak için hayvana ateş edilmez direk öldürmek için sıkmış hayvanı suçu günahı olmayan bir hayvanı öldürmüş Allah'ın azabı büyüktür.

104
5
yanıtYanıtla
foamer sponge:

yapanın yanına kalır zavallı adam yasa yok yasa

71
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title