Haberler

Uşak'ta Dükkan Sahibi ile Kiracı Arasında Çıkan Tartışmada 5 Kişi Yaralandı

Güncelleme:

Uşak'ta bir dükkan sahibi, kiracısından dükkanı boşaltmasını istemesi üzerine çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada 1 kişi bıçakla, 5 kişi ise darp sonucu yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Uşak'ta dükkan sahibinin, kiracısından dükkanı boşaltmasını istemesi sebebiyle çıkan tartışmada 1 kişi bıçakla, 5 kişi ise darp sonucu yaralandı.

Olay, bugün Uşak merkeze bağlı Cumhuriyet Mahallesi Necati Özen Caddesi üzerinde bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, dükkan sahibi G.K. yanında akrabaları olan E.K. ve E.K. ile kiracısı T.Y.'nin yanına giderek dükkanı boşatmasını istedi. Burada dükkan sahibi ve kiracı arasında başlayan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgaya dönüşen olayda kiracı T.Y. bıçakla, Y.Y., A.E., E.K., G.K. ve E.K. darp sonucu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. 112 Sağlık ekiplerince yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Öte yandan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

kiracı Uşak Olaylar Şiddet 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title