Haberler

Ülkü Ocakları eski yöneticisine sokak ortasında silahlı saldırı! O anlar kamerada

Güncelleme:

İstanbul Fatih'te Ülkü Ocakları eski yöneticisi Yücel Kurum sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı. Kurum, saldırı sonucu bacağından yaralanırken cadde ortasındaki çatışma anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Fatih'te dün yaşanan silahlı saldırıya hedef olan kişinin Ülkü Ocakları eski yöneticisi Yücel Kurum olduğu ortaya çıktı. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda vurularak yere düşen Kurum, silahını çekerek saldırgana ateş ediyor. Çevredeki vatandaşlar panikle kaçışıyor.

Fevzipaşa Caddesi'nde dün 17.00 sıralarında yaşanan olayda silahlı saldırıya uğrayan bir kişi bacağından yaralanmış, çevreden geçen bir kadın da seken kurşunların hedefi olmuştu. Saldırıda yaralanan kişinin Ülkü Ocakları eski yöneticisi Yücel Kurum olduğu ortaya çıktı.

VATANDAŞLAR BÜYÜK PANİK YAŞADI

Fatih'in en işlek caddesinde güpegündüz yaşanan olay güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde silahlı saldırıya uğrayan Kurum, vurularak yere düşüyor. Belinden silahını çıkaran Kurum, saldırgana ateş açmaya başlıyor. Bu sırada çevredeki vatandaşlar da panikle sağa sola kaçışıyor.

Olay sonrası saldırganın eşkalini tespit eden polisin şahsı yakalama çalışmaları sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Fevzipaşa Fatih 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (131)

:

bunların nesi ülkücü . bunların alayı sokak serserisi . hepsi paranın peşinde olan şehir eşkiyaları . gerçek ülkücüler doğu anadolu ve kuzey ırak dağlarında , afrinde , el babta , libyada , katarda , somalide , bosnada , azerbaycanda olan mehmetçiklerimizdir .

37
122
yanıtYanıtla
Hanci:

Bos konusma 15 temmuzda serseri dedigin ulkuculer sokaktaydi muhtemelen sen evindeydin.

yanıt77
yanıt27
dalgıç:

lan vatan hainleri Ülkü Ocaklarının adını kirletmek için burda laf papazlıgı yapmayın siz adammısınızki chpkk ipneler sizi pkklılara laf edemezsiniz onlarla kol kola gezersiniz Ülkücü Türk gencligi hakkında isminiz cisminizi gizleyerek karı gibi laf edersiniz ancak

90
29
yanıtYanıtla
Akıllara zarar:

Vala sana ne desem belli anlamayacaksın. Bir tek siz değilsiniz vatansever o yüzden sen vatansever olup da senden olmayan herkesi hain ilan edemezsin. Suçlayıp itam ettiğin adamlardan değilim ancak iğneyi kendine çuvaldızı ele batır derim. Zira zamanında seçim meydanlarında iktidar partisine yönelik ip sallayan her gün birbirinden daha sert açıklamalarda bulunan siyasetçiler dikkatini çekerim sizinkilerdir. Şimdi ne oldu. hepsi sarayda bekçi, kolcu, yaver vb oldular. Yorumsuzzzzz

yanıt16
yanıt50
Vedat Köksal:

Dalgıç adını ve soyadını yaz bakayım adam gibi. Çomar seni. Ayak takımı

yanıt12
yanıt82
KONYALI:

Ülkücü magandalar, Ülkünüz batsın, memleket dingonun ahırı oldu

47
72
yanıtYanıtla
ÇAPANOĞLU:

VURANIN HİÇMİ SUÇU YOK CAHİL CAHİL KONUŞUYOSUNUZ. O BEĞENMEDİĞİN ÜLKÜCÜ MAGANDALAR OLMASAYDI 15 TEMMUZDA O BEKLEDİĞİN BANKAMATİK KUYRUĞUNDA VURULURDUN.

yanıt129
yanıt26
utanmaz:

ne biçim insansın sen yediğin ekmek hava su zehir olsun sana ve senin gibilerine

yanıt10
yanıt4
mustafa:

ülküçülükte sanamı battı

yanıt112
yanıt11
Gercek Konyalı:

Beyler bu arkadaş Konyalı degil olsa böyle konuşmazdı, ben konyalıyım ülkücülere böyle konuşmam direk söverim

yanıt0
yanıt1
Tüm 131 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title