Haberler

Uğur Işılak dinleyen vatandaşa saldırdığı iddia edilen 3 şüpheliden 1'i tutuklandı

Güncelleme:

Uğur Işılak dinleyen vatandaşa saldırdığı iddia edilen 3 şüpheliden 1'i tutuklandı Eyüpsultan'da bebeği ve eşiyle aracında seyir halindeyken Uğur Işılak'ın şarkısını dinlediği için Murat Asan'ı tehdit ve darp ettiği iddia edilen 3 şüphelinden 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uğur Işılak dinleyen vatandaşa saldırdığı iddia edilen 3 şüpheliden 1'i tutuklandı

İSTANBUL - Eyüpsultan'da bebeği ve eşiyle aracında seyir halindeyken Uğur Işılak'ın şarkısını dinlediği için Murat Asan'ı tehdit ve darp ettiği iddia edilen 3 şüphelinden 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eyüpsultan'da 15 Mayıs günü AK Parti seçim müziği olan Uğur Işılak'ın "Doğruya Doğru" şarkısını dinlediği için sokak ortasında saldırıya uğradığını iddia eden Murat Asan (24), yaşadığı o korku dolu anlara ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Bebeği ve 5 aylık hamile eşinin yanındayken alkol şişeleri ile saldırıya uğradığını belirten Murat Asan, "Küfür, hakaret ve tehditlerde bulundular. Lütfen sesimin çıkmasına yardım edin" ifadelerini kullanmıştı. Konuya ilişkin polis ekiplerinin yaptığı çalışma ile olayı gerçekleştirdiği tespit edilen şüpheliler Mustafa S. (41), Barış E. ve Batuhan G. yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Burada savcılığa ifade veren şüphelilerden Barış E.'nin mağdur Murat Asan'ı darp ederek boynunda hipotermi oluşmasına neden olacak şekilde yaraladığı, şüpheli Batuhan G.'nin ise mağdurun aracına tekme atarak sol arka çamurluğunda kısmi göçüğe neden olduğu öğrenildi. Ayrıca 3 şüphelinin mağdurun evinin önüne gelerek üzerine yürüdükleri, mağdura saldırmaya çalıştıkları ve video kaydı esnasında şüpheli Barış E.'nin "o telefonu sizin sokacağım" diye tehditte bulunduğu, şüpheli Batuhan G.'nin ise silah gösterip mağdur eve girdikten sonra 3 el ateş ettiği de öğrenildi.

Savcılıktaki işlemleri tamamlanan şüpheliler, kuvvetli suç şüphesinin varlığı, ve kamera görüntüsü gibi somut delillerin olması gerekçesiyle tutuklanmaları talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Şüphelilerden Barış E. çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 2 şüpheli Mustafa S. ile Batuhan G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Uğur Işılak Eyüpsultan 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title