Haberler

Ameliyat için hastasından 15 bin TL bıçak parası isteyen profesör iddiaları reddetti

Güncelleme:

Bursa'da iddialara göre ameliyat olmak için kendisine başvuran hastasından 15 bin TL bıçak parası isteyen profesör Tamer Türk, hakkındaki iddiaları reddetti. Tutuklanarak cezaevine gönderilen profesör, "29 yıllık hekimim. Birçok ameliyat gerçekleştirdim. Hiçbir hasta ve yakınından para almadım" ifadelerini kullandı.

Kalp ve Damar Cerrahı Prof. Dr. Tamer Türk'ün ameliyat olacak hastasından 15 bin TL bıçak parası istediği iddiası önceki gün çok konuşulmuştu. Hakkındaki iddialar nedeniyle çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen Prof. Türk, para istediği yönündeki iddiaları reddetti.

PARALARIN SERİ NUMARASI ALINDI

Bursa Cumhuriyet Savcılığı, bir hasta yakınının şikayeti üzerine, Sağlık Bakanlığı Üniversitesi Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi Kalp Merkezi'nde görevli olan Kalp ve Damar Cerrahı Prof. Dr. Tamer Türk hakkında soruşturma başlattı. Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, paraların seri numarasını aldı.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Ekipler, paraları alan doktoru suçüstü yakaladı, Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan sorgusu sonrası Prof. Dr. Türk, dün 'İrtikap' suçundan adliyeye sevk edildi. Türk, çıkarıldığı 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından, tutuklandı. Prof. Dr.Tamer Türk'ün, savcılıkta verdiği ifadesinde yöneltilen suçlamayı kabul etmeyip, "Ben 29 yıllık hekimim. Birçok ameliyat gerçekleştirdim. Hiçbir hasta ve yakınından para almadım. Asılsız olan iddiaları kabul etmiyorum" dediği öğrenildi.

Ameliyat için hastasından 15 bin TL bıçak parası isteyen profesör iddiaları reddetti

Ameliyat için hastasından 15 bin TL bıçak parası isteyen profesör iddiaları reddetti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cumhuriyet Savcılığı Sağlık Bakanlığı Bursa Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (8)

Yusuf Açıkyıldız:

Sanki ilk defa oluyormuş gibi anlatmayın. Üniversite hastanelerinin birçoğunda bu uygulama var. Kimse kimseyi kandırmasın. Aptal numarası yapmasın. Normal vatandaş gibi git, ordan oraya . ordan oraya koşturursun, günler, haftalar, aylar sonra sıra gelmesi için beklersin; Ama Paralı muayene olursan, herşey güzel.

19
1
yanıtYanıtla
Adanalı :

Madem almadın seri numaraları alınmış paraların sende ne işi var. Toplumda böylelerini barındırmayacaksın. Bunlar gariban düşmanıdır. Zengin zaten istediği özel hastanelerde ameliyat olabiliyor. Böyleleri sallandıracaksın ki kimse bir daha cesaret edemezsin.

7
13
yanıtYanıtla
Sahin Gursel:

Kardeşim katili hırsızı tutuksuz yargılıyorsunuz doktoru hapse atıyorsunuz. bu ne kin bu ne nefret.

12
1
yanıtYanıtla
Hasta Yakını :

Prof. Dr. Tamer TÜRK, babamın ameliyatında riskli olmasına rağmen ,ekibiyle birlikte elinden gelen her şeyi yapmıştır. Hiçbir zaman paranın adını dahi telaffuz etmemiştir. Mesai içi yada mesai dışı kendisine her zaman ulaşıp danışabildik. Kendisi tanıdığım en iyi cerrahlardan biridir. Karakteri düzgün, ahlaklı, insana insan olduğu için değer veren saygıdeğer bir hekimdir. Sayın Hocama yapılan bu kadar acımasız saldırıya inanamıyorum. Keşke gerçekten hak eden insanlara da bu kadar saldırsanız

6
2
yanıtYanıtla
TC Ferda Akın:

Asla böyle bir şey yapacağına inanmıyorum komplo yapıldığını düşünüyorum

4
1
yanıtYanıtla
pentakill lol:

doktorların çoğu alıyorki. niye bunu yakaladınız.

4
1
yanıtYanıtla
Turgut Aydın:

Siyasetçi olsaydın şimdi serbest tin okadarrr

0
0
yanıtYanıtla
Bozkurt :

Yav he he

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title