Haberler

Trafikte tartıştığı hemcinsini darbeden kadın, din kültürü öğretmeni çıktı

Güncelleme:

Adana'da bir kadın, trafikte yol tartışması yaşadığı başka bir kadına, arabadaki çocuğunun gözü önünde yumrukla saldırdı. Gözaltına alınan saldırganın, din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olduğu belirlendi.

Adana'da yaşanan olayda, trafikte 'yol vermeme' meselesi nedeniyle tartıştığı kadını yumruklayan R.Ş., gözaltına alındı. Olayın yaşandığı sırada çocuğunun da araçta olduğu belirtilen kadının yaşadığı korku dolu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. R.ş'nin din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olduğu öğrenildi.

ÇOCUĞUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE YUMRUKLADI

Olay, Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi Aliya İzzet Begoviç Bulvarı'nda meydana geldi. Otomobilin sürücüsü R.Ş. ile başka bir kadın sürücü, trafikte 'yol vermeme' meselesi nedeniyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine otomobilinden inen R.Ş., diğer aracın yanına giderek sürücüden camı açmasını istedi. İçinde küçük yaşta çocuğunun da bulunduğu aracının ön camını açan kadın, R.Ş.'nin yumruklu saldırısına uğradı. R.Ş., 'Araçta çocuklarım var git' diye bağıran kadına defalarca yumruk attıktan sonra ayrıldı. Yaşananlar çevredeki bir kişi tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

SALDIRGAN, DİN KÜLTÜRÜ ÖĞRETMENİ ÇIKTI

Darbedilen kadının şikayeti üzerine gözaltına alınan R.Ş., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. R.Ş.'nin bir okulda din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak görev yaptığı öğrenildi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adana Hukuk 3.Sayfa Eğitim Haberler

500

Yorumlar (133)

haksız mıyım:

uzun lafın kısası, laikçilerin yetiştirdiği din kültürü öğretmeni bu kadar olur.

1153
3458
yanıtYanıtla
veli İdi:

Kes. Dindar nesil yetiştireceğiz diyen ampül. Al sana dindar nesil

yanıt1217
yanıt557
Özkan Bulut:

Seni kim yetiştirdi bilmiyorum ama hiç iyi biri yetistirmemis Emin ol trollerin bile bir gururu olmalı sende hiç bir şey yok

yanıt1178
yanıt140
haksız mıyım:

kesersem içinde kalır:)))

yanıt93
yanıt1150
ahyed yıldız:

tabiki haklısın. çürük laik sistemin ürünü bu kadar olur

yanıt321
yanıt1161
Mehmet Vatandaş:

her yorumunda biraz daha batıyorsun:)))

yanıt1139
yanıt61
Dr.Kimbel:

Hadi be kurankursundaki oglanci hocalara ne dersin

yanıt1159
yanıt206
Siyah&Beyaz null:

sen nasıl bir parazitsin yaaa

yanıt1148
yanıt46
mahmut tuncer:

bak haksız kardeş, laikçi diye birşey yoktur. laik vardır laiklik vardır ya da zorlarsan senin söylemeye çalışıp söyleyemediğin laiklikçiler vardır. bir de senin gibi ötekileştirmek için fırsat arayan HAKSIZlığı adı yapmış varlıklar var ki hiçbir yerde sözü ya da fikri önemsenmediği için, bu ve bunun gibi yerleri kendine destekçi aramak ve fikirlerim önemseniyor diye kendini avutmaya çalışırlar.

yanıt1048
yanıt53
Güvenilir Adam:

Ampulcülerin en cahil trolü bu olsa gerek.

yanıt708
yanıt21
Tüm 133 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title