Haberler

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer adliyeye getirildi

Güncelleme:

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer adliyeye getirildi Arnavutluk Yüksek Mahkemesi tarafından Türkiye'ye iadesi onaylanan Thodex'in kurucusu firari Faruk Fatih Özer, emniyette 4 gün süren işlemlerinin ardından adliyeye getirildi.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer adliyeye getirildi

İSTANBUL - Arnavutluk Yüksek Mahkemesi tarafından Türkiye'ye iadesi onaylanan Thodex'in kurucusu firari Faruk Fatih Özer, emniyette 4 gün süren işlemlerinin ardından adliyeye getirildi.

20 Nisan 2021'de milyonlarca dolar değerindeki kripto parayla yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan Faruk Fatih Özer, Arnavutluk Yüksek Mahkemesi tarafından Türkiye'ye iadesi onaylandıktan sonra İstanbul'a getirildi. Emniyette 4 gün süren işlemleri tamamlanan Özer, sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. Adliyeye getirilen Özer'in savcılıktaki ifade işlemleri devam ediyor.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in yanında getirdiği 1 MacBook, 9 telefon, 7 simkart, 1 flashbellek, 1 not defteri gibi dijital materyaller İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şubesince incelemeye alındı.

Faruk Fatih Özer'in de aralarında bulunduğu 6'sı tutuklu 21 sanık hakkında İstanbul Anadolu 9. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açılmıştı. "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve yönetme", "Bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık" ve "Tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılık ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından 12 bin 164'er yıldan 40 bin 564'er yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Faruk Fatih Özer Türkiye Thodex Fatih 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title