Haberler

Üstüne gelen motosikletliyi uyardığı için çocuklarının gözü önünde feci şekilde dövüldü

Güncelleme:

Gaziantep'te trafikte üstüne gelen motosikletliyi uyardığı için sürücü ve akrabaları tarafından iki çocuğunun gözü önünde darbedilen vatandaş, saldırganların serbest kalmasına isyan etti. "Bu insanlar terörist gibi, çocuklarımın psikolojisi bozuldu" diyen adamın dövülme anı ise anbean kameralara yansıdı.

75'inci Yıl Mahallesi'nde 26 Ekim günü aracıyla trafikte seyir halindeyken kendisine çarpmak üzere olan motosikletliyi uyaran Ali Bayram Hakabakan, uyarının ardından çıkan tartışmanın büyümesi üzerine motosiklet sürücüsü ve yakınlarının saldırısına uğradı.

ÇOCUKLARININ ÖNÜNDE DARBEDİLDİ

Biri bebek olan 2 çocuğunun önünde 3 kişinin saldırısına maruz kalan Hakabakan'ın darbedildiği anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına takıldı. Hakabakan, olayın ardından darp raporu alarak kendisini darp eden kişilerden şikayetçi olurken, şahıslar bir gün gözaltında kaldıktan sonra serbest bırakıldı.

TEHDİT EDİLİYOR

Kendisini darbedenlerin serbest bırakılmasına tepki gösteren Hakabakan, şikayetten vazgeçmesi için kendisini darbedenlerin yakınları tarafından tehdit edildiğini belirterek, "Ben şikayetimden vazgeçmeyeceğim. Ben onların tutuklanmasını istiyorum. Cezaların caydırıcı olması gerekiyor" dedi.

Üstüne gelen motosikletliyi uyardığı için çocukların gözü önünde feci şekilde dövüldü

YÜZÜNE YUMRUK ATILMIŞ

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde motosikletliyi uyaran Hakabakan, küfür edilmesi üzerine ileride durarak bekleyen motosikletlinin yanına aracıyla gelip duruyor. Araçtan inen Hakabakan, motosiklet sürücüsüyle tartışıp aracına geri dönerken motosiklet sürücüsü, Hakabakan'ın yüzüne yumruk atıyor. Motosikletli yumruğun etkisiyle düşen Hakabakan'ı yerde tekmeleyerek öldüresiye darbederek arkadan koşarak gelen motosikletlinin bir yakını ise Hakabakan'ı ayaklarından tutup havaya kaldırdıktan sonra kafasını yere vuruyor.

Çevreden gelenlerin Hakabakan'ı darp edilmesini engelleme çabaları sonuçsuz kalırken Hakabakan arabasına binerek olay yerinden uzaklaşmaya çalışırken bu defa motosiklet sürücüsü aracın camından Hakabakan'a yumruk atmaya devam ediyor.

Üstüne gelen motosikletliyi uyardığı için çocukların gözü önünde feci şekilde dövüldü

"ACAYİP BİR ŞEKİLDE DARBETTİLER"

Aracıyla seyir halindeyken karşı taraftan gelen motosikletliye 'Ne yapıyorsun arabanın altına mı gireceksin?' demesi üzerine sürücünün kendisine küfür ettiğini belirten Hakabakan, motosikletliyi aracına çok yakın geçtiği için uyardığını söyledi. Sürücünün motoru kasksız kullandığını aktaran Hakabakan şu ifadelerde bulundu:

"İlerde durduğunda onuna yanına gittim. Ona 'Ben seni Allah'a havale ediyorum' dedim. Yanından ayrılacağım esnada bana saldırdı. Onun arkasından da akrabaları arabayla geliyormuş. Ben arabaya bineceğim sıra gelip bana saldırdı. Arkadan da bana saldıran kişinin bir yakını beni kaldırıp yere vurdu. O ara kafam çok pis bir şekilde yere değdi. Kafam çok fena şişti. Acayip bir şekilde darbettiler. Arabama da baya bir zarar verdiler. Telefonum kırıldı. Param gitti. Flaş belleğim vardı. O da darp esnasında kayboldu".

Üstüne gelen motosikletliyi uyardığı için çocukların gözü önünde feci şekilde dövüldü

"BANA TEKME ATARLARKEN EVLATLARIMIN ADINI SAYIKLADIM"

Hakabakan, olaydan sonra darp raporu aldığını kaydetti. Vücudunun birçok yerinde morluklar oluştuğunu paylaşan Hakabakan, "Yetkililer bu insanları nasıl bırakıyor? Adamlar resmen terörist gibiler. Beni 2 çocuğumun gözü önünde darbettiler. Yerde bana tekme atarlarken evlatlarımın adını sayıkladım. Çocuklarımın psikolojileri bozuldu. Darbedilirken onlara arabada çocuklarımın olduğunu söyledim ama buna rağmen durmadılar. Israrla beni darp ettiler. Ben hiçbir şekilde onlara karşılık vermedim. Hakaret de etmedim. Elimi dahi kaldırmadım. O gelen büyükleri de kavgayı ayırmak yerine daha çok büyüttü. O beni kafa üstü yere çaktı. Bir gün karakolda gözaltında kaldıktan sonra serbest bırakılmışlar. Gözaltına alındıkları gün beni 20 kişi arayıp şikayetten vazgeçirmek istedi. Aralarında beni tehdit edenler oldu. Adamların bir beni öldürmediği kaldı. Bu kadar olamaz. Allah kimseye yaşatmasın. Böyle insanlar dışarıda dahi gezmemelidir" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ali Bayram Gaziantep Haberler

Bakmadan Geçme

Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (36)

ATILLA:

Sende artistlik yapma ozaman arabada 2 çocuğun varsa! Millete akıl vermek sanamı kaldı? Millet dışarda dövülücek Adam arıyor, sende kaşınmışın

11
39
yanıtYanıtla
Türk:

Sende burda akıl vermeye kalkma yoksa o yazdığın klavyee neyseee.

yanıt18
yanıt3
Hakan:

Artistlik yapmışsa bile Şiddet tasvip edilemez.

yanıt6
yanıt1
cemil:

3. dünya ülkesi bizim ülkemiz; gariban dolandirilir hakkini arayamaz, adam dayak yer adalet yok, karina kizina laf atilir, cevap verirsen yersin bicagi, müteahhit gelir carpar seni kalirsin evsiz barksiz. Gavur dediginiz ülklerde bunlari kolay kolay göremezsiniz.

21
0
yanıtYanıtla
.......:

bu cümlelerden sonra daha kimse bir şey yazmasın ülkenin özeti

yanıt0
yanıt0
hiç:

yapanın yanına kar kalır kardeşim, orman kanunları işler bu memlekette.

20
1
yanıtYanıtla
Xyz:

Adli kontrol diye bişey var memlekette, suç işleyen adliyenin ön kapısından girip, şimşek hızıyla arka kapısından çıkıyorlar.

20
0
yanıtYanıtla
Fİkret:

Hacı arabanda 2 tane cocugun var elinde bıcagın yok levyen yok teksin ne diğe dönüp geliyosun elinde ekipmanların yoksa sür devam et

20
0
yanıtYanıtla
he:

Burası Türkiye. Çocuğunun psikolojisinin bozulmasını istemiyorsan, yanında tartışmaya girmeyeceksin kimseyle.

15
4
yanıtYanıtla
ABG:

Bu magandalar çocuklarının önünde tek kişiye iki kişi saldırırlar sonrada delikanlıyız diye gezerler , kesinlikle hapse atılmalılar mapushanede onlara delikanlılık nasıl olur öğretirler.

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title