Haberler

Büyük ihlal ortaya çıktı! Tekirdağ'da 5 kişinin öldüğü feci kaza kamerada

Güncelleme:

Tekirdağ'da tır ve yolcu minibüsünün karıştığı trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı. Güvenlik kamerası görüntüleri, kazanın kırmızı ışık ihlali sebebiyle yaşandığını gözler önüne seriyor.

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde yaşanan feci kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Saray'dan Çerkezköy istikametine seyreden K.A. idaresindeki tırın, ışıklı kavşağı döndüğü sırasında Vize'den Çerkezköy istikametine seyreden M.K. idaresindeki Kale Seyahat'e ait yolcu minibüsüne çarpması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Kazada adeta can pazarı yaşandı.

MİNİBÜS ÇARPARAK SAVRULUYOR

Feci kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, ışık ihlali yaparak kavşağı dönmeye çalışan tıra minibüsün çarparak savrulduğu gözlendi.

Öte yandan; kazayla ilgili soruşturma için Saray ve Çorlu Cumhuriyet Başsavcılıklarınca 3 savcı görevlendirildi.

Olay yerinden kareler;

Büyük ihmal ortaya çıktı! 5 kişinin öldüğü feci kaza kamerada

Büyük ihmal ortaya çıktı! 5 kişinin öldüğü feci kaza kamerada

Büyük ihmal ortaya çıktı! 5 kişinin öldüğü feci kaza kamerada

Büyük ihmal ortaya çıktı! 5 kişinin öldüğü feci kaza kamerada

Büyük ihmal ortaya çıktı! 5 kişinin öldüğü feci kaza kamerada

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik Kamerası Tekirdağ 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500

Yorumlar (36)

Hüseyin Terlemez:

cinayet işlemiş resmen..

132
1
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

evet tır hatalı ama burası türkiye ....kavşağa o kadar hızla girilmez ışık geçiş hakkının sana ait olduğunu göstersede bu ülkede güvenmeyeceksin yoksa böyle bir kaza ile her an karşılaşırsın iki taraftada hata var

yanıt49
yanıt17
Yahya Öksüz:

sade vatandas .akledıp yazmısı .boye bakmaz ısek .olmaz

yanıt0
yanıt1
Yahya Öksüz:

bence munubus soforu cınayet işlemıs .bana yesıl yanıyor dıye hıc hız kesmeden .bı dengesız cıkarı .akletmemıs.hukuken .cezayı .tır .kulanıcısı alır .akletmeyen .mıdubus .soforude .azraıle .cevap verır

yanıt0
yanıt0
Blackened:

Kırmızı ışıkta kafa çıkaran tır şoförü net cinayet işlemiş, servis de kavşağa çok hızlı gelmiş. Hatalar silsilesi 5 kişinin canına mal olmuş çok yazık:(

117
3
yanıtYanıtla
Sebastian Szymanski:

Tır sürücüsünü 5 kişiyi öldürmekten yargılayacaksın. Minibüs sürücüsüne de kavşaklarda yavaşlaması gerektiğini nasıl anlatırsınız artık bilmiyorum.

87
1
yanıtYanıtla
AbuzerKömürcü:

Bu tırcıların son ayda kaç kişinin ölümüne sebebiyet verdiği ortada hala bunlara bişey yapmıyorlar.

65
2
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Tırcı yaşıyorsa onu çoğaltmak lazım.

60
2
yanıtYanıtla
itunes parax:

cinayetten yargilanmasi lazim. kirmizi isikta geciyor tir soforu. bunun adi kaza degil.

58
1
yanıtYanıtla
Cevap :

Yol ayrımına o hızla girilmez. Ülkede en çok kazalar yol ayrımlarında kavşaklarda oluyor.

37
2
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title