Haberler

Suriye şehidi gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme:

Suriye şehidi gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı Şehit Özel Harekatçı Polisin cenaze törenine Bakan Süleyman Soylu da katıldı Suriye'de Fırat Kalkanı Harekat bölgesinde PKK/YPG'li teröristlerce düzenlenen roketli saldırıda şehit düşen Özel Harekat Polisi Aytaç Altunörs, memleketi...

Suriye şehidi gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Özel Harekatçı Polisin cenaze törenine Bakan Süleyman Soylu da katıldı

MALATYA - Suriye'de Fırat Kalkanı Harekat bölgesinde PKK/YPG'li teröristlerce düzenlenen roketli saldırıda şehit düşen Özel Harekat Polisi Aytaç Altunörs, memleketi Malatya'da gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurladı. Cenaze törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'da katıldı.

Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde yer alan Mare Soran'da PKK/YPG'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen 34 yaşındaki Malatyalı özel harekat polisi Aytaç Altunörs için Malatya Şehir Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlendi.

5 yıldır polis olan Şehit Aytaç Altunörs'un 2 kardeş ve bekar olduğu öğrenilirken anne Deniz ve baba Nurettin Altunörs cenaze namazında güçlükle ayakta durabildiler.

İl Müftüsü Veysel Işıldar tarafından ikindi namazı sonrası kıldırılan cenaze namazı ile birlikte Türk Bayrağına sarılı şehidin naaşı Bakan Soylu ve protokolün omuzlarında tekbirlerle cenaze aracına taşındı. Şehidin naaşı daha sonra dua ve tekbirlerle getirildiği şehitlikte gözyaşları arasında defnedildi. Defin sonrası Şehit Altunörs'ün tabutuna sarılı Türk Bayrağı ve fotoğrafı Bakan Süleyman Soylu tarafından şehidin babası Nurettin Altunörs'e verildi.

Cenaze törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yanı sıra Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Özel Hareket Daire Başkanı Selami Türker, Malatya Valisi Aydın Baruş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 2. Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral Selami Arslan, AK Parti Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Hakan Kahtalı ve Ahmet Çakır, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Altın ile askeri ve polis erkanı, vatandaşlar ve şehidin yakınları katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
title