Haberler

İlk teravih için camiye giden adam hayatını kaybetti

Güncelleme:

İstanbul Sultangazi'de Ramazan ayının ilk teravih namazını kılmak için camiye giden 64 yaşındaki bir adam, namaza dakikalar kala kalp krizi geçirdi. Sağlık ekiplerinin kalp masajı yaptığı kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Sultangazi'de Ramazan ayının ilk teravih namazını kılmak için camiye giden 64 yaşındaki bir kişi, namaza başlamadan kalp krizi geçirdi. Olay sonrası sağlık ekiplerinin kalp masajı yaptığı kişi tedavi için kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

NAMAZ KILMAYA HAZIRLANIRKEN YERE YIĞILDI

Dün akşam saat 20.30 sıralarında teravih namazı öncesi Uğurmumcu Mahallesi'nde bulunan Sultançiftliği merkez camiinde yaşanan olayda Ramazan ayının ilk teravih namazını kılmak için çocukları ile birlikte camiye giden 64 yaşındaki Ömer Başar, namaza hazırlandığı esnada bir anda yere yığıldı.

HASTANEDE CAN VERDİ

İmamın ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi cami içinde yaptı. Ardından Başar, ambulansa alındı. Başar'a bir süre daha kalp masajı yapıldı. Durumu ağır olan Başar, ambulansla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

İlk teravih için camiye giden adam hayatını kaybetti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sultangazi Kalp Krizi İstanbul Acil Durum 3.Sayfa Sağlık Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

hasan turan:

AKP bir oy kaybetti

6
84
yanıtYanıtla
nnnnn:

Cehennem de bir hasan turan kazandı o halde.... adilik bu başka bişey değil...

yanıt31
yanıt5
sinan çayırcı:

Andaval olduğunu bil istedim .

yanıt0
yanıt0
Yakup SGZ:

Ne mutlu onaki camide vefat etmiş Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

53
5
yanıtYanıtla
Agacan Cenk:

Senin ölümün nasıl olacak çok merak ettim şimdi herşeyi neden akp ye bağlıyorsunuz senin ailemde namaz kılanların hepsi ak partilimi

28
4
yanıtYanıtla
Bfb Kpss:

hasan turan vefat eden bir insan başsağlığı dilemen gerekiyor. öyle bir ölüm sana da bana da nasip olmaz

17
3
yanıtYanıtla
Sana NE:

RABBİM rahmetiyle muamele etsin yerini cennet mekan kılsın,yakınlarınında başı sağolsun

14
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title