Haberler

Beton mikseri, otomobilin üzerine devrildi! Feci kazada baba ve oğlu can verdi

Güncelleme:

İzmir- Bursa yolunun Uludağ Üniversitesi kavşağı yakınlarında Erol Y. yönetimindeki beton mikseri, bariyere çarptıktan sonra karşı yöne geçip Mehmet Ali K. idaresindeki otomobilin üstüne devrildi.

Beton mikseri, otomobilin üzerine devrildi! Feci kazada baba ve oğlu can verdi

ANNE BABA VE 3 ÇOCUĞU ARAÇTA SIKIŞTI

Çarpmanın etkisiyle farklı yöne savrulan otomobildeki sürücü Mehmet Ali K. ve eşi Fatma K. ile çocukları Mustafa Efe K. (10), Semih K. (13) ve Elif Hüma K. (4) araçta sıkıştı.

Beton mikseri, otomobilin üzerine devrildi! Feci kazada baba ve oğlu can verdi

BABA VE OĞLU YAŞAMINI YİTİRDİ

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ve itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan aile fertlerinden Mehmet Ali K. ve oğlu Mustafa Efe K. yaşamını yitirdi. Otomobildeki Semih K. ve Elif Hüma K. ile beton mikseri sürücüsü Erol Y, ağır şekilde, Fatma K. ise hafif yaralandı. Mikserin çarptığı otomobilin sürücüsü Fatih S. de kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

Yaralılar Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken, hayatını kaybedenlerin cenazeleri Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Beton mikseri, otomobilin üzerine devrildi! Feci kazada baba ve oğlu can verdi

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Uludağ Üniversitesi Mustafa Efe Bursa Haberler

Bakmadan Geçme

EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (8)

SAMET TEMAS:

Bu nasıl bi iş ya!! kelle koltukta yaşıyoruz resmen. TüvTürk denilen oluşum bu mikser denilen araca kim bilir nasıl onay verdi. kimbilir ne eksikliği vardı da gözardı ettiler. uyduruk bi plaka lambası yanmıyor diye 2 kere gel git yaptım bunlar nasıl geçiyor muayeneden. Allah'a emanet yaşıyoruz..

159
4
yanıtYanıtla
Erhan Desinger Patativa Selçuk:

Bu beton mikserlerin yüzde 80 i ölüm makinesi gibi yollarda hem hız yapıyorlar hemde üstüne sollama yapıyorlar defalarca araç içi görüntü ile şikayet ettim sonuç hep aynı değişen bir şey yok malesef malum tipliler yapanların çoğuda, Allah rahmet eylesin ...

123
5
yanıtYanıtla
Halit:

bu beton mikserlerine dur diyebilen yok çok acele ediyorlar dik rampalarda hep asfalta beton dökerek asfaltı mahfediyorlar

85
2
yanıtYanıtla
sertan:

Bu mikserler hiz siniri tanimiyor yuksek arac oldugu icin her tarafi goremiyor, santralden cikan beton mikseri 2 saat icinde dokum sahasina yerlestirilmesi gerekiyor bu yuzden hizli gidiyor buna cozum bulunmasi lazim, sehir icinde bu buyuk araclarin girmemesi gerekli normal sartlarda, Allah rahmet eylesin..

64
2
yanıtYanıtla
Hakan Uludağ:

Bursa'daki bütün mikser şoförler potansiyel katildir.

49
7
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Beton firmaları fırsatçılık yapan sektörler arasındaydı... araçlara bakım yapmayıp sömürecez diye çırpınan kan emiciler. Basın cezayı bunlara

17
1
yanıtYanıtla
Erhan Kılıç:

Beton mikseri sürücüsü kalp krizi sonucu aracın hakimiyetini kaybediyor o şekilde vefat etti bilip bilmeden konuşmayın

6
10
yanıtYanıtla
Yusuf İNANICI:

cinayet gibi kaza. bu mikser şoförlerinin çoğu hız sınırı tanımıyor kural nedir bilmiyor. acaba bunlar da ''altımda koca araba var ezer geçerim'' zihniyetimi var gerçekten merak ediyorum. görüldüğü üzere de otomobili ezip geçmiş zaten, çok yazık olmuş. Cenabı Allah sabır versin

11
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title