Haberler

Son dakika haber... Oto tamirci dükkanında uyuşturucu ve silah ticareti

Güncelleme:

Oto tamirci dükkanında uyuşturucu ve silah ticareti

Jandarmanın düzenlediği operasyonda tüfekler, silah ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi

AKSARAY - Aksaray'da jandarma tarafından oto tamirci dükkanına gerçekleştirilen operasyonda, silah, tüfek ve yarım kilo esrar ile çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde çalışmalar yapan Aksaray İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi dedektifleri ve İstihbarat Şubesi ekipleri merkeze bağlı Yeşiltepe beldesinde uyuşturucu ve kaçak silah ticareti yapıldığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen jandarma ekipleri beldede bulunan oto tamirci dükkanını ve 3 şüpheliyi takibe aldı. Dükkan ve şahıslar üzerinde teknik ve fiziksel takip yapan jandarma ekipleri yaklaşık 1 haftalık takibin ardından yeterli delil ve bulgular üzerine operasyon için düğmeye bastı. Oto tamirci dükkanına gerçekleştirilen operasyonda Şammas Ç. (34), Ramazan H. ve Ahmet H. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınırken, dükkan ve dükkan içerisinde bulunan araçta yapılan aramalarda 550 gram kubar esrar, 10 gram kenevir tohumu, 5 gram bonzai, 5 gram metamfetamin, 1 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet ruhsatsız av tüfeği, 10 adet 9 mm tabanca fişeği, 45 adet tabanca fişeği ve 3 adet uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanma aparatı ele geçirildi.

Gözaltına alınan 3 şüpheli sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title