Haberler

Ünlü doktorun feci ölümü! Atlarına bakan uzman çavuşun 10 kurşunuyla hayatını kaybetti

Güncelleme:

Denizli'nin ünlü Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Naim Ünsal, hobi olarak beslediği atlara bakıcılık yapan uzman çavuş ile atlardan birinin kaybolması nedeniyle tartıştı. Ünsal, askerlik şubesi yakınlarında darbettiği uzman çavuş tarafından 10 kurşunla öldürüldü.

Öğle saatlerinde Acıpayam Askerlik Şubesi önünde edinilen bilgiye göre Konya Eğitim Araştırma Hastanesi'nden bir süre Acıpayam Devlet Hastanesi'ne atanan ve daha sonra buradan ayrılarak Denizli il merkezinde kendi muayenehanesini açan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Naim Ünsal, Acıpayam ilçesine bağlı Çamlık Mahallesi'nde bir bahçe satın aldı.

KAYBOLAN AT YÜZÜNDEN TARTIŞTILAR

Buraya inşa ettiği ahırda hobi olarak at yetiştirmeye başlaya Dr. Naim Ünsal, atların bakımı için uzman çavuş Musa D. ile anlaştı. Dün gece atlardan birinin kaybolmasının ardından, bugün öğle saatlerinde ahıra gelen Dr. Naim Ünsal ile Musa D. arasında tartışma yaşandı.

Denizli'de silahlı saldırıya uğrayan doktor hayatını kaybetti

CADDEDE YAKALAYIP DÖVDÜ

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine ahırdan ayrılan Musa D.'yi takip eden Dr. Naim Ünsal, askerlik şubesi yakınlarında yakaladığı uzman çavuşu darbetti.

Denizli'de silahlı saldırıya uğrayan doktor hayatını kaybetti

10 EL ATEŞ ETTİ

Musa D., aracına binip uzaklaşmaya çalıştığı sırada onu otomobilinden indiren Dr. Naim Ünsal, araçtan indirip yeniden dövmeye başladı. Aldığı darbeler sonrası yere düşen Musa D. üzerinde bulunan silah ile önce Dr. Ünsal'ın ayağına ateş etti. Dr. Ünsal, yeniden Musa D.'nin üzerine doğru gelince, uzman çavuş 9 el daha üst üste ateş etti.

GÖZALTINDA

Olay yerinde hayatını kaybeden ünlü doktor Naim Ünsal'ın cenazesi, otopsi için morga kaldırıldı. Ünsal'a 10 el ateş ederek öldüren uzman çavuş ise suç aletiyle birlikte gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

OPERASYONLARI İLE ADINI DUYURDU

Dr. Naim Ünsal, doğuştan vajinası olmayan hastalara, vücut boşluklarındaki dokularla vajina ve rahim ağzı yaptığı operasyonlarla haberlere konu olmuştu. Atlara olan sevgisiyle de tanınan Ünsal, Konya Atlı Okçuluk Grubu'nda çalışmalar yürütmüştü.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Devlet Hastanesi Acıpayam Denizli Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (6)

Doğuş:

At kayıp ise polis çağır adam dövmekte nedir

87
7
yanıtYanıtla
Mgss Hg:

Döven de suç var ama 10 tane kurşun sıkan da yok demi.

yanıt3
yanıt15
HASAN TİLBE:

YAZILAN GİBİYSE DR ECELİNE SUSAMIŞ

66
6
yanıtYanıtla
bekir yapici:

DEVLET MEMURU UZMAN CAVUS AYNI ZAMANDA BIRININ SEYISLIGINI YAPIYOR ÖYLEMI? NE DEMELI.

33
8
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

Bu devirde insanlarla muhatap olmak çok zor ve tehlikeli

10
1
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Adam öldü. cezada indirim alma peşinde. Adamın peşinden gitmiş yakalamış dövmüş sonra adam arabasına binmiş gitmiş arabadan indirmiş dövmüş sonra ayağına sıkmış silahını çıkarıp yine de üstüne gelmiş dövmeye sonra mecbur kalmış 9 el sıkmış

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title