Haberler

Doktor Ekrem Karakaya'yı görevi başında öldüren katilin babası: Çocuğumdan çok doktora üzülüyorum

Güncelleme:

Konya'da kardiyoloji uzmanı Dr. Ekrem Karakaya'nın Hacı Mehmet Akçay tarafından tabancayla öldürülmesi tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Karakaya'yı öldürdükten sonra intihar eden Akçay'ın babası Kasım Akçay, konuyla ilgili olarak "Böyle bir olay yaşandığına hala inanamıyorum. Böyle bir olayın yaşanmasını da asla istemezdim. Kendi çocuğumdan çok doktora üzülüyorum. 2 çocuğu var. Kelimelerle tarif edilemez bir durum" dedi.

Konya'da Yunak Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan 3 çocuk babası Hacı Mehmet Akçay, 6 Temmuz günü Konya Şehir Hastanesi'nde kardiyoloji uzmanı 2 çocuk babası Dr. Ekrem Karakaya'yı, klinikte ruhsatlı tabancasıyla peşpeşe ateş ederek öldürdü. Ardından aynı tabancayla intihar etti. Yaşanan acı olay sonrası sağlık çalışanları 2 günlük greve gitti, ülke genelinde eylemler yapıldı.

Doktora öldüren güvenlik görevlisinin babası: Çocuğumdan çok doktora üzülüyorumDr. Ekrem Karakaya

ANNESİNİN ÖLÜMÜNDEN SORUMLU TUTTUĞU İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Akçay'ın saldırıyı, 7 Haziran günü kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı Konya Şehir Hastanesi'nde 8 Haziran günü anjiyo ameliyatı sonrası yaşamını yitiren annesi Kezban Akçay'ın (58) ölümünden sorumlu tuttuğu için gerçekleştirildiği öne sürüldü. Hacı Mehmet Akçay'ın, çalıştığı hastanede ortopedi servisi olmadığı için beli ağrıdığını ve Akşehir Devlet Hastanesi'ne ortopedi servisine gideceğini söyleyerek iş yerinden izin aldığı belirtildi.

Doktora öldüren güvenlik görevlisinin babası: Çocuğumdan çok doktora üzülüyorumHacı Mehmet Akçay

"ÇOCUĞUMDAN ÇOK DOKTORA ÜZÜLDÜM"

Hacı Mehmet Akçay'ın babası Kasım Akçay, yaşanan olay nedeniyle üzüntülü olduğunu belirterek, "Böyle bir olay yaşandığına hala inanamıyorum. Böyle bir olayın yaşanmasını da asla istemezdim. Kendi çocuğumdan çok doktora üzülüyorum. 2 çocuğu var. Kelimelerle tarif edilemez bir durum" dedi.

"OLAYI ÇIKAN HABERLERDEN ÖĞRENDİM"

Akçay, "Annesinin ölümünden dolayı doktoru öldürdüğü söyleniyor. Annesinin ölümüyle ilgili doktoru suçlayıcı bize hiçbir şey söylemedi. Olayı çıkan haberlerden öğrendim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ekrem Karakaya Mehmet Akçay Haberler

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

500

Yorumlar (13)

Hikmet Çeçen:

Poliste öldürülünce 2 gün iş bıraksınlar polisler ozaman

214
200
yanıtYanıtla
esma toprak:

Yani cevap yazayım sana diyorum ama ki yazacak çok şey var.... Ama yazdığın şeyi tekrar okuyunca yazdığımi anlayamazsın sen onu görüyorum o yüzden hiç yormayım kendimi. Umarım senin gibiler çok değildir. Zira sizlere laf anlatmak çok zor...

yanıt3
yanıt2
Feraset:

Bu ülkede her gün hapis cezası verdi diye birkaç hakim suçlu yakını tarafından dövülse, bir kısmı öldürülse, trafik cezası yazdı diye birkaç polis darp edilse, askerlik şubesinde bekledim diye orada bekleyen askere küfür etse, askeriyenin camını indirse ne olurdu acaba.

yanıt8
yanıt0
Mehmet Kısaoğlu:

Polis asker gibi vs vs diye saçmalayanlar. O zaman doktorlara da silah verilsin doktorlar muayene ederken hastanede dolaşırken belinde silahla dolaşsin bir tehlike gördüğü an da sizin gibilerin azgina mermiyi bosaltsın. Hadi bakalım zaten artık muhtemelen hiçbir doktor silahsiz gezmez istediğiniz buysa alın size teksas.

200
142
yanıtYanıtla
Sandalcı Oğlu:

Sözde müslüman bir ülkede yaşıyoruz sordular mi müslümanız diyoruz müslümanız allah ölümü sebeblere bağlamış annesinin ömrü o kadar doktor ne yapacak ömrünümü uzatacak yazık hem bir müslüman kardeşini öldürdü hem intihar etti yazık. Yazık

127
13
yanıtYanıtla
Zama Zam:

Müslüman olmak inançla alakalı birşey değil çünkü öyle birşey bırakmadılar insanlarda malum kişiler insan önce aklı sonra kalbi ve en son gözü ile bağlantı kuracak Allah a yani insan ve merhamet sahibi olmak lazim

yanıt23
yanıt3
Kemal Aslan:

Doktor hatalarini ortbas edemezsiniz

23
32
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Bahçeli ve cuma hutbesinde hocanın olaya yanlış yaklaşımlarını engelleyecek bir konuşma yapmış baba hemde acısını bastırarak. Katil ise bilinçli gelip doktor ve asistanını vurmuş. Sonrada intihar söz konusu değil. Polisle çatışmaya girmiş ve ....

29
24
yanıtYanıtla
M Key:

doktorları sevmem doktora gitmeyi de sevmem. ama bu ülkede yaptığı işe göre en az maddi kazanç elde eden meslek grubu bu arkadaşlar, canınızı emanet ettiğiniz adamlara/kadınlara bunca hakareti edip bir de tedavi edilmek istemeniz saçmalık.

19
11
yanıtYanıtla
Abdullah Isbilir:

Doktorların ayrıcalığı birbirine sahip çıkması.. polisler öldürülünce iş bırakabiliyorsan bırak. Arkanda senle beraber kaç tane iş bırakan olur. İşsiz kalacam diye korkudan insanların sesi bile çıkmıyor. Doktorları da atabilseler hemen atarlar. Böyle eylem yaptirmazlar.

12
7
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title