Haberler

Beşiktaş'ta feci kazanın yaşandığı otobüs akıbetini bekliyor

Güncelleme:

Beşiktaş'ta feci kazanın yaşandığı otobüs akıbetini bekliyor Balmumcu'da genç bir kadının öldüğü otobüs kazadan sonra otoparka çekildi Kadının ölümüne neden olan bariyerlerin otobüsün içerisinde olduğu görüldü Balmumcu'da bariyerlere çarpması sonucu 31 yaşındaki genç bir kadının ölümüne neden...

Beşiktaş'ta feci kazanın yaşandığı otobüs akıbetini bekliyor

Balmumcu'da genç bir kadının öldüğü otobüs kazadan sonra otoparka çekildi

Kadının ölümüne neden olan bariyerlerin otobüsün içerisinde olduğu görüldü

İSTANBUL - Balmumcu'da bariyerlere çarpması sonucu 31 yaşındaki genç bir kadının ölümüne neden olan çift katlı İETT otobüs, kazadan sonra çekildiği otoparkta akıbetini bekliyor. Facianın boyutunun gözler önüne serildiği otobüse giren bariyerlerin halen içerisinde olduğu görüldü.

Beşiktaş Balmumcu Barbaros Bulvarı'nda geçtiğimiz 21 Nisan Çarşamba günü yaşanan kazada, çift katlı İETT otobüsünün sürücüsü Baki T., seyir halindeyken cep telefonuyla ilgilenmişti. Altgeçitten geçtiği esnada çarptığı bariyerlerin otobüse girmesi sonucu en arka koltukta oturan 31 yaşındaki evli ve 2 çocuk annesi Sevgi Yamaç Yalçın feci şekilde hayatını kaybetmiş, Münir B. ise yaralı olarak kurtulmuştu. Olayın ardından polis ekipleri çalışma başlatırken, olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ise otobüste incelemelerde bulunarak araç içi kamera görüntülerini izlemişti.

Otobüs içerisindeki bariyerlerle akıbetini bekliyor

Şoförün kaza sırasında cep telefonu ile ilgilendiğini belirlenmesi üzerine gözaltına alınan şoför önce emniyete götürülmüş ardından da sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından Yalçın'ın cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, kazanın yaşandığı otobüs ise çekici yardımıyla otoparka götürülmüştü. Yaklaşık 1 aydır çekildiği otoparkta bekletilen otobüsün akıbetinin ne olacağını bekliyor. Kaza esnasında içerisine giren bariyerlerin otobüste olduğu görülürken, facianın boyutu ise gözler önüne serildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Barbaros Bulvarı Beşiktaş Balmumcu İETT Haberler

Bakmadan Geçme

Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title