Haberler

Son Dakika: Başakşehir'de 2 kişiyi öldürdükten sonra Fatih'te iki polisi vuran saldırgan viyadüğün altında saklanırken yakalandı

Güncelleme:

Son dakika: İstanbul Başakşehir'de 2 kişiyi öldürdükten sonra Fatih'te kimlik kontrolü yapan 2 polis memurunu da vuran 32 yaşındaki saldırgan Güven Güler, Küçükçekmece'de polisin yaptığı operasyonda viyadüğün altında saklanırken yakalandı. Olay yerinde çalışma yapan polis ekipleri, kaçan saldırganların yere attığı poşette mermiler buldu.

Başakşehir'de bir evden silah sesleri yükseldiği ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Eve giren polis Ergül Maden (28)'in cansız bedeniyle karşılaştı. Bu sırada yakın bir sokaktan da silah sesleri yükseldi. Buraya geçen polis, G.G. adlı kişinin yengesi Güllü Güler (61) 'i öldürdüğü Sevim Güler ve Adem Tepe'yi ise yaraladığı belirlendi. G.G.'nin motosikletle kaçtığı tespit edildi.

KİMLİK KONTROLÜ YAPAN 2 POLİSİ VURDU

Polisin aradığı G.G. Fatih Nişanca Mahallesi Kenanbey Sokak'ta ortaya çıktı. G.G. ve yanındaki kişi, kimlik soran polislere ateş açtı. Saldırıda iki polis yaralandı. Yaralı polisler hastaneye kaldırılırken 2 saldırgan yaya olarak kaçtı.

VİYADÜK ALTINDA SAKLANIRKEN YAKALANDI

İstanbul Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Fatih'te kimlik kontrolü yapan 2 polis memurunu vuran saldırganın yakalandığı duyuruldu. 32 yaşındaki saldırgan Güven Güler'in, polisin Küçükçekmece'de yaptığı operasyon sırasında viyadük altında saklandığı sırada gözaltına alındığı öğrenildi. Güler, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Şüpheli, Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanacak. Olay yerinde çalışma yapan polis ekipleri, kaçan saldırganların yere attığı poşette mermiler buldu.

Son Dakika: Başakşehir'de 2 kişiyi öldürdükten sonra Fatih'te iki polisi vuran saldırgan viyadüğün altında saklanırken yakalandı

GÖRGÜ TANIĞI, POLİSLERİ VURDUĞU ANLARI ANLATTI

Olay sonrası yaşananları anlatan görgü tanığı Levent Aydın Ayebe, "Polis memuru arkadaşlar rutin uygulama yapıyordu. Kimlikleri çıkartırken ateş ettiler. Ateş sonucu polis memuru arkadaş yaralandı. Onlarda kaçıp gittiler. Kaldırımın üstünde kimlik isterken bunlarda ateş etti" ifadelerini kullandı.

Son Dakika: Başakşehir'de 2 kişiyi öldürdükten sonra Fatih'te iki polisi vuran saldırgan viyadüğün altında saklanırken yakalandı

"AKSARAY'DA BİRİNİ VURDUM POLİS ÇIKTI"

Polis her yerde saldırganları ararken G.G.'nin kaçarken bindiği taksinin sürücüsü bulundu. Taksi şoförünün, "Aksaray ışıklardan aldım Altınşehir'e getirdim. Uyuşturucu etkisindeydi. Belindeki silahı çıkardı tekrar beline koydu. 'Sen bana iyi davrandın yoksa seni öldürecektim' dedi. Aksaray'da birini vurdum dedi. Polis çıktı. Şahıs uzun boylu esmer, ensesinde 'Güven' yazıyor, kolları dövmeli" dediği öğrenildi.

Son Dakika: Başakşehir'de 2 kişiyi öldürdükten sonra Fatih'te iki polisi vuran saldırgan viyadüğün altında saklanırken yakalandı

MARKETTEN ALIŞVERİŞ YAPMIŞLAR

Saldırganlar markette alışveriş yaparken de güvenlik kamerasına yansıdı. Saldırganların marketten bisküvi aldıkları çıkışta ise polislerle karşılaştığı belirtildi. Polislerin kimlik sorması üzerine saldırganların ateş ederek kaçtığı kaydedildi.

Kaynak: Haberler.com / Emre İliksiz - 3.Sayfa

Başakşehir Fatih Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (12)

Oktay Şahin:

Biraz yatar çıkar,ben bu adalet ve kalkınma partisi adı alltında ülkeyi yönetenleri anlamıyorum ne zmaan idaammm gelecekk

251
42
yanıtYanıtla
bekir yapici:

kardesim idami kaldiran zaten bu ikdidar meclis karar alsin ben imzalarim demek gaz almaya yöneliktir cünki meclis paypas edilerek kanun nezninde onlarca kararname cikmadimi kislik lastige bile özel kanun ciktigina göre istense bu problem cözülmezmi?

yanıt0
yanıt0
Sadık:

Bekle biraz ,Muhalefet batılı konsolosluklar ile idamı getirecek ,anlarsın .

yanıt0
yanıt0
Salih Osanmaz:

Biraz yatar çıkar demekle neyin algısını yapmaya çalışıyorsun. 2 kişiyi öldürecek. 2 polisimizi yaralayacak. Sende biraz yatar çıkar diye kafana göre yorum yapacaksın. Acaba o hayin daha güneş yüzü görebilirmi. Boş boş yorum yapıp algı yaratmaya çalışma biraderim..

yanıt0
yanıt0
Yahya Öksüz:

idam ne.. kurtuluş .felc oldun kıpırdıyamıyorsun aslında ölmek istıyorsun sartlar okadar kotu kı kendı hayatına son veremıyorsun .elınde ımkan olsa .kendı hayatına son verecen .. bu adamları zındanda bu hale getırecenkı .bırı gelsede benı hayatıma son verse dıyecek

yanıt0
yanıt0
batman malik:

adam zaten mahkummus ceza evinden salmışlar izinli bunları salmayın

261
9
yanıtYanıtla
bekir yapici:

madem bizde idam yok o modern cagdas dedigimiz bir cok ülkede oldugu gibi böyle uslanmaz toplum zararlilarini bir kac yil icinde bir sekilde kitabina uydurarak imha etmek gerekir ömür boyu iceri tikarak beslemek sacmaliktir ayrica dünyada olmadigi kadar zirt pirt af cikaran tek ülke oldugumuza göre 5-10 sene sonra cikmayacaginin garantisi varmi?

241
5
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Bu katilleri canlı yakalamayın en fazla birkaç sene yatıp çıkacaklar, ülkede kanun yok.

1
0
yanıtYanıtla
Muhammed Balcioglu:

Allahın adaleti hiç şaşmaz umarım en kısa zamanda cezasını alir

1
0
yanıtYanıtla
Ali ÖCAY:

Yazık size sağ olarak mı yakaladınız!!!

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title