Haberler

Sokak köpekleri, parkta yürüyüşe çıkan genci parçalıyordu

Güncelleme:

İstanbul Avcılar'da parkta yürüyüşe çıkan bir genç, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Çevredeki bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde, talihsiz gencin eline aldığı sopa ile köpeklere karşı koymaya çalıştığı anlar yer alıyor.

Köpeklerin kontrolsüzce sokağa terkedilmesi veya sokaklarda çoğalmalarından ötürü artan köpek saldırılarına bir yenisi daha eklendi. İstanbul Avcılar'da kaydedilen bir görüntüde parkta yürüyüş yapan bir vatandaşa sokak köpeklerinin saldırdığı, korkuya kapılan vatandaşın da elindeki sopayla köpeklere karşı koymaya çalıştığı görülüyor.

Sokak köpekleri tehdit oluşturmaya devam ediyor: Parkta yürürken saldırıya uğradı

SALDIRIDAN KORUNMAK İÇİN ADETA SAVAŞTI

Akşam saatlerinde göl kenarındaki parkta yürüyüş yapan genç olacaklardan habersiz yürüyordu. Bir anda etrafında beliren 3 köpek havlamaya başlayarak genç adama saldırdı. Neye uğradığını şaşıran adam, yerde şans eseri bulduğu sopayı köpeklere doğru savurmaya başlayıp kendisini korumaya çalıştı.

Sokak köpekleri tehdit oluşturmaya devam ediyor: Parkta yürürken saldırıya uğradı

KÖPEKLERLE ADETA SAVAŞTI

Talihsiz genç, saldırıdan bir an olsun vazgeçmeyen köpeklerle adeta savaştı. O anları ise bir vatandaş evinin balkonundan görerek cep telefonu kamerasıyla anbean kayda aldı.

YA BİR ÇOCUK OLSAYDI?

Genç adam kendisini köpek saldırısından korumayı başardı ancak herkesin aklına "Onun yerinde bir kadın veya çocuk olsa saldırıdan kendisini koruyabilir miydi?" sorusu geldi.

Kaynak: Haberler.com / Eymen Dursun - 3.Sayfa

İstanbul Avcılar Güvenlik 3.Sayfa Yaşam Haberler

500

Yorumlar (10)

mahalle sakini:

boşuna müdahale bekleme belediyeler chp belediyeleri iş yapmaz

26
38
yanıtYanıtla
ayten sağdıç:

niye diğer partilere ait belediyeler bişey yapıyormu ? onları gözünüz görmüyor galiba

yanıt0
yanıt0
Firat Tas:

Gelişmiş ülkelerde sokak köpeği yoktur sokak köpeği kavramı da

57
2
yanıtYanıtla
Lavinya:

Kesinlikle ! Fransa'da 1 tane sokak köpeği bulamazsınız. Olur da kaybolmuş bir köpekte olursa alıp barınağa götürülüyor. Ama maalesef güzel ülkemde sokaklarda yürümeye korkuyoruz. Kimse duyar kasmasın, Fransa'da da hayvan swverler ve hakları var ama onlar bir cözüm bulmuşlar, bizim de ülke olarak buna acil bir çözüm bulunmamız gerekiyor.

yanıt0
yanıt0
Eko cCc:

Video 7:31 dakika. 28. saniyeden sonra karartı sonuna kadar. Bende bekliyorum köpekler ne zaman parçalıyacak diye. Eline sopa almadan yürüse, saldırmaz köpekler. Bence köpekleri agresif yapan bizleriz.

10
42
yanıtYanıtla
mustafa alp:

beyin yerine ne kullanıyorsun merak ettim

yanıt26
yanıt5
ayten sağdıç:

aynen eline sopa almasaydı en fazla bacagını kolunu kopartırdı köpekler. akla bak ya. biri saldırıya uğluyor saldırıya uğrayan kişi suçlu dimi? iyice hindistana döndü sokaklar sizin gibiler yüzünden . tasmasız basıbos köpekler hangi gelişmiş ülkede var onuda söyleyin bir

yanıt4
yanıt0
Tarih tarih:

Ekrem bu sorunu çözseydi büyük oy alırdı ama malesef, reklam işlerine harcanan paraların bir kısmını bu işe harcasaydınız ya...

22
10
yanıtYanıtla
Murat Çetin:

Sokak köğeği ırkı son 5 yılda türedi demi

yanıt14
yanıt2
Afife Aksoy:

Belediyeler kulaklarını tıkayıp geçiyor şikayet edenlere. Bu kaçıncı vaka?

21
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title