Haberler

Sınıfı basan veliden öğretmene darp! Çocukların gözü önünde saldırdı

Güncelleme:

Kocaeli'deki bir ortaokula gelen veli, çocuğunun arkadaşları tarafından dövüldüğü gerekçesiyle sınıfta ders anlatan öğretmene saldırdı. Öğrencilerin gözü önünde yaşanan olaya diğer öğretmenler müdahale etti. Tehdit ve hakaretler savuran şüpheli, güçlükle uzaklaştırılırken olay anı anbean kameralara yansıdı.

Eğitimciye şiddet haberinde bu defa adres Kocaeli'deki Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu oldu. Bir veli, sınıfta ders anlatan öğretmene saldırdı. Gözü dönmüş veliyi sakinleştirmek için onlarca kişi araya girdi. Çevresindekilere aldırış etmeyen şüpheli tehdit ve hakaretlerine devam ettikten bir süre sonra okuldan ayrıldı. Şikayet üzerine gözaltına alınan 3 kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

VELİ, DERS SIRASINDA SINIFI BASTI

Ders zilinin çalmasının ardından öğretmenler sınıflarına geçerek öğrencilerine ders anlatmaya başladı. Tam da o sırada öfkeyle okula gelen bir veli, sınıfa girerek öğretmene saldırdı. Sınıftaki küçük çocuklar olan biten karşısında neye uğradığını şaşırdı.

KÜFÜR VE TEHDİTLERLE ÖĞRETMENİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Sınıftan yükselen küfür ve hakaret sesleri üzerine dışarı çıkan okul görevlileri ve öğretmenler, olay yerine giderek saldırgana engel olmaya çalıştı. Araya giren onlarca kişiye aldırış etmeden öğretmenin üstüne yürümeye devam eden saldırganın öfkesi bir an olsun dinmedi. Şüpheli, küfür ve tehditlerine devam etti.

OKULDAKİ GÜVENLİK ZAAFİYETİ DİKKAT ÇEKTİ

Öğretmenlerin, polis ekiplerine ihbarda bulunduğunu duyan saldırgan, yanındaki kişiler eşliğinde okuldan kısa sürede uzaklaştı. Yaşanan bu olay sırasında saldırgana, öğretmenler dışında müdahale eden kimsenin olmaması ve hiçbir güvenlik önleminin bulunmaması dikkatlerden kaçmadı. Gözaltına alınan 3 kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

AYNI OKULDA GEÇEN YIL DA ÖĞRETMENE SALDIRMIŞLARDI

29 Aralık 2023 tarihinde de yine aynı okul olan Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu'nda görevli Sosyal Bilgiler Öğretmeni Volkan Ayhan ve Fen Bilgisi Öğretmeni Evren Türkeri öğrencilerinin gözü önünde, öğrenci velisi olan anne, baba ve oğulları tarafından saldırıya uğramıştı.

Okulun içine ve sınıflara giren saldırganlar öğretmenlere hakaret ederek vurmaya çalışınca olayı gören öğretmenler polise haber verdi. Ekipler, saldırganları gözaltına alarak karakola götürdü. Hastaneye giderek darp raporu olan öğretmenler daha sonra karakola giderek saldırganlar hakkında şikayetçi oldu.

Kaynak: Haberler.com / Eymen Dursun - 3.Sayfa

Kocaeli Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Eğitim Haberler

Arda Güler'in tatil pozları olay oldu! Bu kareleri gören Carlo Ancelotti, apar topar teknik ekibiyle görüştü

Arda Güler'in tatil pozları olay oldu! Bu kareleri gören Carlo Ancelotti, apar topar teknik ekibiyle görüştü

Mourinho'nun gözüne giremedi! Fenerbahçe, yeni transfer Levent Mercan'ı gönderiyor

Mourinho'nun gözüne giremedi! Fenerbahçe, yeni transfer Levent Mercan'ı gönderiyor

İmamı okla vuran saldırgan, şortlu birinin namaz kılmasına sinirlenmiş

İmamı okla vuran saldırgan, şortlu birinin namaz kılmasına sinirlenmiş

Bakmadan Geçme

Kıyma 4. Sezon 2. Bölüm ne zaman? Kıyma dizisi nerede yayınlanıyor, konusu ne? Emekli maaş farkları ne zaman yatacak Emekli maaş farkları yattı mı, nasıl sorgulanır? 4A, 4B, 4C emekli maaş farkı sorgulama ÖTV indirimi gelen araçlar hangileri? ÖTV indirimi hangi araçları kapsıyor ? ÖTV indirimi fiyatları ne kadar düşürecek? Cem Özkök kimdir? Cem Özkök kaç yaşında, nereli? Basel- Mulhouse Havalimanı'nda bomba ihbarı! Havalimanında ne oldu? Bomba ihbarı gerçek mi? Çocukların havuz kavgasına aileler de dahil oldu! Manisa'da ne oldu? Olay ne? OKUL SERVİS ÜCRETLERİ 2024 ll Okul servis ücretleri ne kadar oldu? İstanbul'da okul servis ücretleri ne kadar? ROCKY RABBIT GÜNLÜK ŞİFRE || Rock Rabbit nedir? 26 Temmuz 2024 Rocky Rabbit kombo kartları Kızıl Goncalar 2. sezon ne zaman başlayacak? Kızıl Goncalar yeni sezon tarihi açıklandı mı? Kızıl Goncalar 2. sezon ne zaman başlayacak? Kızıl Goncalar yeni sezon tarihi açıklandı mı? SÜPER KUPA MAÇ BİLETİ || Beşiktaş- Galatasaray Süper Kupa maç biletleri satışa çıktı mı? SABİHA GÖKÇEN UÇAK SEFERLERİ İPTAL || Sabiha Gökçen'de uçak seferleri iptal mi edildi? THY, AJET, PEGASUS SEFERLERİ İPTAL Mİ? 26 TEMMUZ BİM AKTÜEL KATALOĞU || BİM'de bu cuma hangi ürünler var? İşte BİM aktüel indirimli ürünler listesi İlkin Aydın kimdir? İlkin Aydın kaç yaşında, nereli? İlkin hangi takımda oynuyor? Time dergisine göre dünyadaki en iyi 100 rotada yer alan ilimiz neresi? Türkiye'de hangi şehir ilk 100'e girdi?
Alan yarışmasında ilginç anlar! Kadın yarışmacı, küçümsediği öğretmene karşı kaybetti

Alan yarışmasında ilginç anlar! Kadın yarışmacı, küçümsediği öğretmene karşı kaybetti

500

Yorumlar (46)

SUNSET null:

doktor, öğretmen, bilim insanı hedefte, cüppeli, sarıklı el üstünde olduğu sürece bu son bulmayacak.

413
336
yanıtYanıtla
MÜCAHİD:

sarık peygamberin sarığı cübbe de öyle. Bunlar islamı çağrıştırır eğer gerçekten dediğin gibi sarık cübbe el üstünde olsaydı bu gibi olaylar da yaşanmazdı islami ahlak ve Allah korkusu olurdu insanlarda

yanıt414
yanıt208
Alkurt:

Sunset yerden göge haklisin,....mücahid yürü Afganistana

yanıt103
yanıt200
Buğra Ali Cevahir:

İnsanları Ayıran Tek Şey İyi İnsan Yada Kötü İnsan Olmasıdır. Bu Olayın sarık cübbe ile ne alakası var. Bence bu kafada olanların kendisinin gitmesi lazım Afganistan'a

yanıt146
yanıt24
Sami İşgören:

tasvip etmediğimiz bir hadise lakin suçu velilere yüklemeden olayı o duruma düşüren öğretmenide bir araştırmak lazım.hastanelerde aynı proplem millet hasta yakınlarına veya hastanın dr saldırmasına kızıyor ama dr hak ediyormu etmiyormu onada bir bakmak lazım.

85
229
yanıtYanıtla
Zahit Sarıbıyık:

İşiniz gücünüz haketmiş mi hak etmemiş mi araştırılsın arkadaşım bunun yolu bu mu o zaman herkes öfkesini anında çıkarsın öyle şey mi olur şikayet et gereğini kurum yapsın

yanıt146
yanıt13
Perwer:

Kesinlikle öyle, özellikle hastanelerde bazı doktorlar ve sağlık çalışanları var ki şiddeti en sonuna kadar hak ediyorlar. Olaya kimse hasta yakınının veya hastanın gözünden ya da velinin gözünden bakmıyor.

yanıt33
yanıt69
Sami İşgören:

zahit bey haklısın şikayet edip gereğini kurum yapsa zaten bu olaylar olmaz kurum getiriyor bu duruma zaten,velilerle karşı tarafı.

yanıt14
yanıt4
Cum Ün:

Haketmişse dövülebilir yani..?

yanıt0
yanıt0
A B:

Bu anlayıştakilerin çocuğunu eğitmek te çok zor eğitim ailede başladığına göre

172
15
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title