Haberler

Sinan Ateş'in babası hayatını kaybetti

Güncelleme:

Ankara'da 30 Aralık 2022'de uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in babasından acı haber geldi. 15 aydır oğlunun katillerinin bulunması için mücadele eden baba Musa Ateş kalp krizi geçirmesi nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Ankara Çankaya'ya bağlı Çukurambar'da 30 Aralık 2022 tarihinde uğradığı suikastle hayatını kaybeden ve cinayeti henüz aydınlatılmayan eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in babası Musa Ateş hayatını kaybetti.

SAHURDA FENALAŞTI

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in, Bursa'da yaşayan babası Musa Ateş, sahura kalktıktan sonra fenalaştı. Durumun haber verilmesi üzerine eve gelen sağlık ekipleri, Ateş'in kalp krizi geçirdiğini belirledi. İlk müdahale sonrası Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Musa Ateş hayatını kaybetti.

Ateş, oğlunun cinayetinin aydınlatıldığını göremeden hayata gözlerini yumarken ölüm sebebiyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Ateş, Aralık 2022'den bu yana oğlunun cinayetinin aydınlatılması için mücadele veriyordu.

NE OLMUŞTU?

Ülkü Ocakları'nda bir dönem başkanlık görevinde bulunan Sinan Ateş, 30 Aralık 2022'de arkadaşı Selman Bozkurt ile Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'nde bulunan İnci Apartmanı'ndan çıktıkları sırada motosiklette bulunan bir kişinin silahlı saldırısına uğramıştı.

Saldırıda Sinan Ateş başından, karnından ve bacaklarından beş kurşunla yaralanmış, yaşanan olayda Selman Bozkurt da omzundan yaralanmıştı. Ateş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Sinan Ateş'in babası hayatını kaybetti

Sinan Ateş'in babası hayatını kaybetti

Kaynak: Haberler.com / Selahattin Demirel - 3.Sayfa

Kalp Krizi Sinan Ateş Ankara Aralık Baba Gündem 3.Sayfa Yaşam Haberler

500

Yorumlar (24)

Can Dersimli:

Devlet istese azmettiricileri yarım saatte bulur. Adamcağız keder içinde ölüp gitti mekanı cennet olsun.

534
13
yanıtYanıtla
Erhan Sarac:

Onlar ilk önce Muhsin Yazıcıoğlu’nun faalini açıklasınlar çok iyi biliyorlar açıklamazlar

yanıt212
yanıt1
haksız mıyım:

ben ülkücü kökenli biriyim. devlet için sıkıntı oluşturacak olan bensem, benim de kalemim kırılsın. söz konusu vatansa hepimiz ölelim, söz konusu çıkarsa siz ölün derler. burada eğer söz konusu VATANSA , tek faninin hiç kıymeti yoktur.

yanıt26
yanıt180
haksız mıyım:

muhsini öldüren fetödür. bunu sağır sultan duydu.

yanıt71
yanıt50
Mehmet Vatandaş:

haksız mıyım: Ben ülkücü kökenli değil halen daha ülkücüyüm ama günümüz çakma ülkücülerinden değil ülkücülüğü bizzat başbuğun yanında öğrendik Sinan Ateş gibi bir değerin mafyavari yöntemler katledilmesi devlet ve vatan sevdası gibi kavramlarla izah edilemez

yanıt118
yanıt1
Hülagü Han:

şayet bir cinayet çözülmüyor veya çözülemiyor ise yüksek yerlere bakmak lazım

351
11
yanıtYanıtla
hikmet yaşar:

akp mhp hükümeti gitmeden davaya kimse bakamaz

178
12
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Kimse sevinmesin babası da rahmetli oldu diye bu dava takipsiz kalmayacak elbet yargıçlar üzerindeki baskının kalktığı günler gelecek başta Devlet bu cinayetin hesabını verecek. Hesap öte dünyaya kalmayacak

163
16
yanıtYanıtla
A B:

Gerçek Evlat acısı çok yaşatmıyor gam keder içten çökertiveriyor Allah rahmet eylesin.

143
1
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

maalesef, İşte bunu evladı olmayan fosiller bilemiyor evladı olan bazılarının ise makam mevki hırsı yüreklerini taşlaştırmış. Dilerim nokta kadar dahli olanların, bilgisi olupta gereğini yapmayanların hiç biri yaşattığını yaşamadan gebermez

yanıt72
yanıt1
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title