Haberler

Son dakika haberleri... Kocası tarafından öldürülen kadının ikinci duruşması görüldü

Güncelleme:

Son dakika 3. sayfa haberi: Kocası tarafından öldürülen kadının ikinci duruşması görüldü Savcı cani koca için 3 ayrı suçtan ceza talep etti Nevşehir'de Ağustos 2020 tarihinden boşanmak istediği kocası tarafından 11 el ateş edilerek öldürülen Fatma Esra Dirlik'in eşi Mustafa Dirlik ikinci kez hakim karşısına çıktı.

Kocası tarafından öldürülen kadının ikinci duruşması görüldü

Savcı cani koca için 3 ayrı suçtan ceza talep etti

NEVŞEHİR - Nevşehir'de Ağustos 2020 tarihinden boşanmak istediği kocası tarafından 11 el ateş edilerek öldürülen Fatma Esra Dirlik'in eşi Mustafa Dirlik ikinci kez hakim karşısına çıktı.

Nevşehir'de Ağustos ayında boşanmak istediği kocası tarafından 11 el ateş edilerek öldürün Fatma Esra Dirlik'in eşi Mustafa Dirlik Nevşehir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde ikinci kez hakim karşısına çıktı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında mahkeme salonuna avukatlar ve Fatma Esra Dirlik'in babası alındı. Eşini öldüren Mustafa Dirlik, Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevinden SEGBİS sistemi üzerinden duruşmaya katılırken, aldatıldığını iddia ederek suçlamaları kabul etmedi. Savcı eşini öldüren koca için eşi kasten öldürme, mala zarar verme ve cebir kullanarak kişinin hürriyetini yoksun kılma suçlarından cezalandırılmasını talep etti. Sanık eşinin avukatı savunma vermek üzere mahkemenin ertelenmesini talep etmesinin üzerine mahkeme 16 Temmuz tarihine ertelendi.

Mahkeme çıkışı açıklamada bulunan Avukat Sema Yurtbilir Yavuz, 16 Temmuz tarihinde yapılacak olan duruşmada kararın açıklanmasını bekliyoruz dedi. Yurtbilir Yavuz, "Bugün aslında yeni bir duruşma tarihi verildi. Çünkü savcı mütalaasını açıkladı. Mütalaaya karşı savunma verilmek üzere süre talep edildi. Bu yüzden 16 Temmuz tarihine yeniden gün verildi. Mütalaa da tabi ki eşi kasten öldürme, mala zarar verme ve cebir kullanarak kişinin hürriyetini yoksun kılma suçundan cezalandırma talep edildi. Bakalım 16 Temmuz'da karar çıkacağını bekliyoruz. Biz tabi ki her kadın cinayetinde olduğu gibi bu yargılamada da en yüksek ceza verilmesini istiyoruz ve bunu bekliyoruz" dedi.

Baba Süleyman Yiğit ise mahkeme çıkışı açıklamasında savcının mütalaasından memnun olduklarını ifade ederken en ağız cezanın verilmesini beklediklerini ifade etti. Yiğit, " Savcının mütalaasından memnunuz. Adaletin yerini bulması için savcının dosyayı takip etmesi bizleri mutlu etti. Bizlerin yapacağı bir şey yok. Kızım haksız bir yere namussuzlukla suçlanıyor. Bir insan kızımı düşünmüyorsa iki çocuğunu düşünmesi gerekiyor. Kızım namussuz olmuş olsaydı ben zaten burada olmazdım. Adliyeye de gelmezdim, dava da açmazdım. Bizim beklentimiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alması gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Koronavirüs Nevşehir Haberler Son Dakika

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Bakmadan Geçme

24 Mayıs Cuma yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? 24 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 24 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 23 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 23 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Çorum'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! Çorum'da deprem şiddeti kaç, merkez üssü neresi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru nasıl olur? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları ve Eyvah Eyvah 2 özeti! Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 2 hangi il ve ilçede çekildi? Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu! Yönetimde Acun Ilıcalı var mı?
Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title