Haberler

Aşkına karşılık vermeyen kadının yüzüne kimyasal madde döken caninin, 20 yıla kadar hapsi istendi

Güncelleme:

Avcılar'da saplantılı şekilde aşık olduğu Yasemin Uzunçelebi'nin yüzüne kimyasal madde dökerek yakan Mehmet Yıldız hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Yıldız için 13 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Avcılar Merkez Mahallesi'nde 5 Ekim 2021'de meydana gelen olayda Mehmet Yıldız (30) saplantılı bir şekilde aşık olduğu Yasemin Uzunçelebi'yi (42) aşkına karşılık bulamayınca tehdit etmiş, daha sonra ise kadının evine gece saatlerinde gizlice girerek kimyasal madde döküp kaçmıştı.

YÜZÜ YANDI

Hastaneye kaldırılan kadının yüzünün bir kısmının kemiklerine kadar erdiği ve görme yetisini kaybettiği belirlenmişti. Kimyasal madde ile yanan kadının yoğun bakımdaki tedavisi sürerken, olaya ilişkin yürütülen soruşturma tamamlanarak iddianame hazırlandı.

BİR SÜRE İFADESİ ALINAMADI

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, sanık Mehmet Yıldız'ın Yasemin Uzunçelebi'nin sevgilisi olduğu ve olay tarihinde müştekiyi öldürmek amacıyla canavarca hisle yakıcı ve yanıcı nitelikteki kimyasal maddeyi müşteki kadına fırlattığı kaydedildi. Müşteki Uzunçelebi'nin kimyasal maddeli saldırının ardından vücudunda hayati tehlike oluşturacak nitelikte birçok yanık oluştuğu da iddianamede kaydedilerek "Müştekinin söz konusu eylem sonucu kaldırıldığı hastanede hayati tehlikesi devam eder nitelikte yoğun bakımda bulunduğu ve ifadesinin alınamadığı" ifadeleri kullanıldı.

20 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Hazırlanan iddianame kapsamında Mehmet Yıldız hakkında 'canavarca hisle eziyet çektirerek kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 13 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası talep edildi. İddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanık Mehmet Yıldız'ın yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Mehmet Yıldız Avcılar 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (6)

Pole star:

Ne hapsi bee... kısas yapılsın onun da yüzü aynı kimyasalla yakılsın...

49
0
yanıtYanıtla
CEZA :

Şeriat olsaydı kıza sorulurdu... ve adamında yüzüne o madde dökülerek yakılırdı üstünede müebbet ... bazen keşke anayasa maddelerimiz şeriatla olsaydı diye düşünüyorum.. Şeriat demek geri bir yönetim demek değildir.. aksine en gelişmiş kanunlar şeriata yaklaşamaz bile ... anlamak için okyun ve iyi inceleyin.. tabi işine gelmeyen ne okur nede araştırır.. herzaman ki gibi hadi ordan gericiler deyip kesip atarlar . Ama kendi başlarına kötü bişey gelse hemen asın kesin diye bağırırlar

38
4
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

20 yıl mı ? ağırlaştırılmış müebbet verilsin bir insanı hem de gencecik bir kızı ha öldürmüşsün ha yüzüne kezzap atıp hayatını karartıp mahvetmişsin arada ne fark var ?

41
1
yanıtYanıtla
Ayaz Karahanlı:

karaktersiz dolu ülkemiz bir kız seni istemiyorsa adam gibi efendice ayrılacaksın zarar vermeden gideceksin hayatına bakacaksın zorla kimse kimseyle olmak zorunda degil bazen uyuşmazlık sonradan farkettigimzde ayrılabiliriz bu normal hem kendi hayatını mafettin hemde kızın

26
1
yanıtYanıtla
corci:

umarım içeride gereken muameleyi görür kendisi

19
0
yanıtYanıtla
Hops Dediks:

İstenen cezayı değil verilen cezayı bilmek istiyoruz.

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title