Haberler

Samsun'da çocuklara cinsel içerikli görüntü gönderen 2 kişi tutuklandı

Güncelleme:

Samsun'da kendilerini küçük gösterip çocuklarla cinsel içerikli görüntüler paylaşan 3 kişi, polis operasyonuyla yakalandı. Şahıslardan 2'si tutuklanırken, evlerinde yapılan aramada dijital materyallere el konuldu.

Samsun'da internet üzerinden çocuklara cinsel içerikli görüntü gönderen 3 kişi yakalandı.

ÇOCUKLARA CİNSEL İÇERİKLİ GÖRÜNTÜ GÖNDERDİLER

Edinilen bilgiye göre, Samsun'da kendilerinin yaşlarını küçük olarak gösterip internet ortamında sosyal medya hesaplarından tanıştıkları çocuklar ile cinsel içerikli görüntüler paylaştıkları tespit edilen 3 kişinin yakalanmasına yönelik Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı ve Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde operasyon düzenledi.

Samsun'da çocuklara cinsel içerikli görüntü gönderen 3 kişi yakalandı

OPERASYONLA YAKALANDILAR

Atakum ve Canik ilçelerinde yapılan operasyonlarda internet üzerinden çocuklara cinsel içerikli görüntü gönderdikleri tespit edilen E.B. (43), T.G. (22) ve O.Ç. (22) yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların evlerinde yapılan aramada dijital materyallere incelenmek üzere el konuldu.

Samsun'da çocuklara cinsel içerikli görüntü gönderen 3 kişi yakalandı

2'Sİ TUTUKLANDI

Polisteki sorguları tamamlanan E.B., T.G. ve O.Ç. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. E.B. ve O.Ç. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, T.G. ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun'da çocuklara cinsel içerikli görüntü gönderen 3 kişi yakalandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cinsel içerikli görüntü Samsun Güvenlik Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Melih Kılaç:

Ben m merak ettiğm bu ahlaksizlar bu pisligi yaparkn hic dusunmezler mi benimde anamm bacim kizim var dıye

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title