Haberler

Kocaeli'nde Hastaneden Kaçan Mahkum ve 4 Adamı Sakarya'da Yakalandı

Güncelleme:

Kocaeli'nde tedavi gördüğü hastaneden kaçan mahkum Arif Öteş, Sakarya'da yakalandı. Öteş'in yakalanacağı sırada arkadaşlarından polisleri vurmasını istediği ortaya çıktı.

Kocaeli F Tipi Cezaevi'nden tedavisi için hastaneye getirilen Arif Ötleş pencereden atlayarak kendisini bekleyen adamlarının yardımı ile kaçmıştı. Arif Ötleş'in kaçmasına yardımcı olan 3 kişi yakalanırken, motosikletle kaçan Arif Ötleş Sakarya'nın Hendek İlçesi'nde aracı bozulunca Ankara'daki adamlarını çağırdı. Arif Ötleş ve 4 adamı polisin kontrolleri sırasında yakalandı.

POLİS ARAÇTA ARAMA YAPMAK İSTEDİ

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bu sabah saat 06.00 sıralarında, D-100 Karayolu Bakırcılar mevkiinde yaptıkları kontrol sırasında 06 RA 057 plakalı aracı durdurdu. Otomobilde bulunan Niyazi Arslan, Ergin Kaygusuz, Serkan Bülbül, Murat Erkal ile üzerinden kimlik çıkmayan ve adının Ahmet Çolak olduğunu söyleyen kişinin üzerlerinin madeni yağ ve yırtık olması nedeniyle şüphelen polis kimliklerini kontrol ederek, araçta arama yapmak istedi.

POLİS TABANCA OLDUĞUNU FARK ETTİ

Bu sırada, adının Ahmet Çolak olduğunu söyleyen kişi polisin üzerinde tabanca olduğunu fark etmesi üzerine araçtan inerek kaçmaya çalıştı. Polis, kaçmaya çalışan kişiyi yakaladı.

"OĞLUM NASIL ARKADAŞSINIZ SİZ, VURSANIZA ONLARI"

Yakalanan kişi, araçta bulunan 4 adamına, "Oğlum nasıl arkadaşsınız, bana sahip çıksanıza, vursanıza onları" diye bağırdığı öne sürüldü. Üzerinden bir adet tabanca ve 17 adet mermi bulunan şüpheli ve 4 adamı Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Adının Ahmet Çolak olduğunu söyleyen kişinin İzmit'te dün cezaevinden hastaneye tedavi için getirildiği sırada kaçan Arif Ötleş olduğu ortaya çıktı.

EMNİYETE TESLİM EDİLDİLER

Poliste sorgulaması yapılan Ahmet Ötleş'in İzmit'te hastaneden firar ettikten sonra motosikletle Ankara istikametine doğru kaçtığı, ancak motosikletin Hendek girişinde bozulması üzerine Ankara'dan arkadaşlarını çağırdığı belirlendi. Polis, Arif Ötleş'in kullandığı motosiklet kaskını da ele geçirdi. Cezaevi firarisi Ötleş ve 4 adamı Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi

İZMİT'DE TEDAVİ GÖRÜRKEN KAÇMIŞTI

Adam öldürme, yaralama, kaçırma, uyuşturucu satma, gasp gibi suçlardan müebbet hapis cezası alan Arif Ötleş, dün öğle saatlerinde İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne getirilirken, birinci kattaki üroloji polikliniğinde tedavi görürken pencereden atlayarak kaçmıştı. Jandarma ile Arif Ötleş'in adamları arasında çatışma çıkarken, bir jandarma yaralanmıştı. Polis, dün Arif Ötleş'in kaçmasına yardımcı olan 3 kişiyi yakalamıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sakarya 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (10)

Suriyeliler TC Vatandaşı olmalı mı ?:

suriyelilere vatandaşlık he. Neden Referanduma sunmuyorsunuz görelim bakalım bu millet suriyelilere vatandaşlık hakkı verecek mi ? Suriyelilere karşı da büyük bir ayıp . tam tersi durumda olsak gurur incitici olurdu. Suriyelileri vatandaşlığa alınca neyi planlıyorsunuz çok merak ediyorum.

29
16
yanıtYanıtla
Ayı:

milyonlarca suriyeliyi babasının hayrına almadı ülkeye hepsi tayyip amcaya oy verecek

yanıt8
yanıt3
Vatandaş:

Suriye''lileri kesinlikle istemiyoruz. Ben parasızlıktan oğlumu üniversitede okutamadım. Bizler perişanlık içinde kıvranırken paramızı bunlara mı yedireceksiniz Eğer Suriye''lere vatandaşlık verilirse bir daha ben ve akrabalarım ak partiye kesinlikle oy vermeyiz.

yanıt7
yanıt0
TÜRK ASKERİ:

MAŞALLAH İŞTE BENİM POLİSİM BUDUR . . . . ALLAHINIZA KURBAN SİZİN . . . . . SAYIN CUMHURBAŞKANIM NOLURSUN İDAMI GETİRİN VATAN HAİNLERİ CANİLER İDAM EDİLSİN

16
10
yanıtYanıtla
urfalı:

uzun adam ömrün iki ay kadar kısa olsun inşallah. en sonunda suriyelilere vatandaşlık verip sonunda başkan olmaya calisacaksın ama bu halkın neler yaşayacagını düşünmezsin. allah bu kadim gecelerde sana gerekeni yapsın inşallah

8
4
yanıtYanıtla
ertuğrul ocagı:

arkadsa polisin askerin elinden nasıl kaçıyorr polisin askerin asli görevi ne bu adam kaçarkenn bular napıyor görev eksikliği var demekkii peki bu mahkum firari sırasında birisinin canını yaksa kim verecek hesappp görevli asker polis acıga alınmalıı herkez görevini yapacakkk arkadss

6
1
yanıtYanıtla
hasan el mecid-kimyasal ali-anti zerdüşt:

bu adam hemen askeri cezaevine atılsın, oradaki görevli gardiyan erler hergün buna botlarını boyatıp, tuvalet temizletirler,

6
0
yanıtYanıtla
Demokrasiye önem vermelidir:

Ben bir ak partili olarak söylüyorum sayın cumhurbaşkanımız referanduma gitmeden böyle bir karar alırsa yarın başkan olursa bizleri daha çok üzmesinden endişe duyuyorum.

5
0
yanıtYanıtla
...:

Vatana milletine faydası olmayan birde polise ateş etseniz diyen insan deyildir Bu şahızları men Edecen asla dışarı çıkarmayacaksın gereğini yapacaksın

2
0
yanıtYanıtla
KAVKAZ:

SAPANCA-HENDEK-AKYAZI ŞEYTAN ÜÇGENİ. . . . TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE TÜRK HALKI DA ESKİ TÜRK HALKI DEĞİL. . . TOPLUMSAL ÇÖKÜNTÜ ÜST DÜZEYDE. . . SORUMLUSU TABİKİİİ. . . akp OLAMAZ. . . ÇÜNKÜ ONLAR GÖKTEN ZEMBİLLE İNEN DOĞUŞTAN GÜNAHSIZLAR. . . ONLAR NE YAPAR VE NE DERSE DOĞRUDUR. . . SORUMLU akp VE KOYUNLARINDAN BAŞKA HERKESTİR.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title