Haberler

Türkiye güne korkunç bir haberle uyandı! Saçından sürükleyerek evden çıkardığı karısının başını kesti

Güncelleme:

Denizli'de tartıştığı karısını saçından sürükleyerek boş araziye götüren cani koca, genç kadının başını bıçakla keserek öldürdü. Vahşi cinayetin ardından evine dönen koca, kavgayı ayırmaya çalışırken bacağından yaraladığı babasının yanında teslim oldu. Şahsın psikolojik sorunları olduğu öne sürüldü.

Dün gece saat 02.00 sıralarında Pamukkale ilçesine bağlı Pınarkent Mahallesinde anne babasıyla birlikte yaşadıkları evinde 20 yaşındaki karısı Elif Irmak ile henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü tartışan Ahmet Emre Irmak, kavgayı ayırmaya çalışan babası Hikmet Irmak'ı bacağından bıçakladı.

Saçından sürüklediği karısının başını keserek öldürdü

SÜRÜKLEYİP GÖTÜRDÜĞÜ YERDE BAŞINI KESTİ

Anne babasının tüm çabalarına rağmen engel olamadığı Ahmet Emre Irmak, daha sonra elindeki bıçakla karısını saçından sürüyerek evden dışarıya çıkardı. Karısını 100 metre ilerideki boş araziye götüren öfkeli koca, Elif Irmak'ı başını keserek öldürdü.

Saçından sürüklediği karısının başını keserek öldürdü

TESLİM OLDU

Yaşan dehşet dolu anların şahidi olan anne Nazan Irmak, 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi. Oğlunun kocasını bıçakladığını ve karısını ise başını keserek öldürdüğünü söyleyen kadının ihbarı üzerine adrese gelen jandarma ekipleri, boş arazide genç kadının cansız bedeniyle karşılaştı. Tartışmanın yaşandığı adrese giden jandarma ekiplerini karşısında gören Ahmet Emre Irmak, işlediği cinayetin ardından geri döndüğü evinde suç aleti bıçakla birlikte teslim oldu.

PSİKOLOJİK SORUNLARI OLDUĞU ÖNE SÜRÜLDÜ

Karısını vahşice öldüren koca gözaltına alınırken, evde yaralı halde bulunan baba Hikmet Irmak, ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Ahmet Emre Irmak'ın rahatsızlığına bağlı ilaçlar kullandığı iddia edildi. Kadın cinayeti kurbanı olan Elif Irmak'ın cansız bedeni, otopsi işlemleri için PAÜ adli tıp morguna kaldırıldı. Yaralı babanın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ahmet Emre Pınarkent Pamukkale Denizli Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (16)

Cevap :

Psikolojik sorunu olan birinin evlenmesi ne kadar doğru ailede hiç mi aklı başında biri yok cahillik başka bir şey değil.

310
6
yanıtYanıtla
Abdullah :

Millet aç sefil ne olacak yokluk boşanmalar geçim derdi

98
162
yanıtYanıtla
Leda Gözübüyükoğlu:

Adam açlıktan sefillikten öldürmemiş psikolojik sorunları varmış. Ki geçim derdi yaşamak kimseye öldürme yetkisi vermez herkes geçim derdi çekiyor herkes birini öldürse memlekette insan kalmaz..

yanıt42
yanıt4
Nazlı Muhip:

Benimde psikolojik sorunlarim var 10 senedir hemde en ağır hastalıkları atlattım yine de kimseyi öldürmeyi düşünmedim. En ağır cezayı alsin Allah belasını versin.

196
4
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Psikolojik sorunları olan kişi evlenmemeli , evlendirilmemeli ,evlendikten sonra rahatsızlanmışsa yeri hastanedir , evi değil. İstanbul Sözleşmesinden çıkılmasının getirdiği cesaretler bunlar

138
45
yanıtYanıtla
virtueslife:

Bende pskolojisi bozuk sinir hastası biriyim aslında bunu eskiye oranla atlattım.Hap kullanmayı kestim.Kaç kere bu tür vakalardan döndüm.Stresli yaşamdan hep uzak duruyorum hala bekarım bu yüzden.Bunu ömür boyu çıkartmayın.20 yaşında gencecik kadının hayatını almış.Süründürün.

128
6
yanıtYanıtla
Hakan :

Psikolojik sorun canice cinayet işleyince mi anlaşılıyor

125
4
yanıtYanıtla
Leda Gözübüyükoğlu:

Gene psikolojik sorunları olan bir psikopat gene yitip giden genç bir kadın!! İlaç kullanmakla tedavi olmaz bunlar direk hastaneye tıkmak lazım!!

121
4
yanıtYanıtla
Vahdettin Bayram:

alkollüydüm psikolojin bozuktu bahanelerine sığınan bu canileri idam etmedikçe bu suçlar azalmaz.......

116
1
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

ILERI DERECE SIZOFREN! GECENLERDE AYNI OLAY ISTANBULDA YASANDI, ANNESININ BASINI PENCEREDEN SOKAGA ATTI OGLU!! SIZOFRENLERLE YASAMAK HAYATI TEHLIKE HERZAMAN HERKES ICIN!!

62
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title