Haberler

Rusya'dan hırsızlık için geldiler, dünyaca ünlü markanın mağazasından 250 bin liralık çantayı çaldılar

Güncelleme:

İstinye'de bir alışveriş merkezine giren Rus asıllı hırsızlar, dünyaca ünlü markaya ait mağazadan 250 bin lira değerindeki çantayı çaldı. Mağaza görevlilerinin ihbarda bulunmasının ardından bir başka hırsızlık olayına karışınca yakayı ele veren hırsızlar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan kameralara saniye saniye yansıyan olayda, hırsızlığın alarmı engelleyen özel düzenekli başka bir çantayı kullanarak gerçekleştirildiği görülüyor.

İstanbul İstinye'de bulunan AVM'de 3 Haziran Perşembe günü meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, dünyaca ünlü bir markanın mağazasına gelen cerrahi maskeli bir kişi, içeride müşteri gibi dolaşmaya başlayarak aksesuar ve çantalara baktı.

250 BİN LİRALIK TİMSAH DERİSİ ÇANTAYI ÇALDI

Ardından dünyaca ünlü marka çantaların bulunduğu vitrinin önüne geldi. Yaklaşık beş dakika etrafı gözetledikten sonra 250 bin lira değerinde timsah derisi bir çantayı eline aldı. Kimsenin kendisini görmediğinden emin olduktan sonra çaldığı çantayı yanında getirdiği başka bir çantanın içine koyarak mağazadan çıktı.

Rusya'dan hırsızlık için geldiler, dünyaca ünlü markanın mağazasından 250 bin liralık çantayı çaldılar

ÇANTANIN ÇALINDIĞINI YARIM SAAT SONRA FARK ETTİLER

Çantayı çalan kişi mağazadan çıkıp gittikten yarım saat sonra mağaza çalışanları çantanın yerinde olmadığını fark etti. Güvenlik kameralarını inceleyen güvenlik görevlileri hırsızlık anının güvenlik kamerasına yansıdığını gördü. Çalışanlar derhal polise haber verdi.

Rusya'dan hırsızlık için geldiler, dünyaca ünlü markanın mağazasından 250 bin liralık çantayı çaldılar

ALARMI ENGELLEYEN ÖZEL DÜZENEKLİ ÇANTAYI KULLANMIŞLAR

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde hırsızın önce çantayı eline aldığı ve bir müddet inceledikten sonra başka bir yere geçerek çaldığı çantayı başka bir çantanın içine koyduğu görülüyor. Ardından mağazanın kapısından çıkarak gittiği görülüyor. Çalınan çantaya alarm takılmış olmasına rağmen alarmın ötmemesi dikkat çekti. Bunun sebebi ise hırsızlar yakalanınca anlaşıldı. Hırsızın yanında getirdiği çantanın özel olarak yapılmış ve alarm engelleyici özelliği olduğu anlaşıldı.

Rusya'dan hırsızlık için geldiler, dünyaca ünlü markanın mağazasından 250 bin liralık çantayı çaldılar

BENZER BİR HIRSIZLIK GİRİŞİMİNDE YAKALANDILAR

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Büro Amirliği ekipleri İstinye'deki hırsızlığı araştırırken bir sonraki gün Şişli'de benzer bir hırsızlık girişiminin yaşandığı bilgisini aldı. Yapılan incelemede her iki olayı gerçekleştiren kişilerin birlikte 2 Haziran günü Rusya'dan İstanbul'a gelen Rusya Federasyonu vatandaşı İvan Fufaev ile Sergei Chernikov olduklarını tespit etti. Zanlıların kaldıkları rezidansa baskın yapan polis her iki şüpheliyi de yakaladı. Rezidansta yapılan aramada çalınan çanta tavan arasına saklanmış olarak bulundu.

Rusya'dan hırsızlık için geldiler, dünyaca ünlü markanın mağazasından 250 bin liralık çantayı çaldılar

Yaptıkları hırsızlık güvenlik kamerasına yansıyan ve kaldıkları rezidansta çaldıkları çanta ile birlikte yakalanan Rus hırsızlar emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sarıyer Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (2)

Milliyetçi:

Ulan ne saf adamlar var ya 250 liralık çantayı çalmışsın daha ne işin var piyasada

1
0
yanıtYanıtla
Jack Fuckis:

ahahah haberi nerenle okuyudysan artık :)250 nerde 250.000 nerde :)

yanıt0
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title