Haberler

Polonyalı gelinin sır ölümü! 5 yıldır oturduğu adreste kanlar içinde bulundu

Güncelleme:

Antalya'da bir Türk vatandaşı ile evli olan Polonya uyruklu 32 yaşındaki kadın, evinde ölü bulundu. Komşularının ihbarı üzerine olay yerine ekipler, genç kadının tüfekle vurulmak suretiyle yaşamını yitirdiği belirledi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Çolaklı Mahallesi Süral Caddesi üzerinde bulunan evde kiracı olarak oturan ve Türk ile evli olan Polonya uyruklu 32 yaşındaki Dagmara Veronica Erol, ikamet ettiği evde ölü bulundu.

TÜFEKLE VURULMUŞ

Komşularının ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ekibi ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Çolaklı Jandarma Karakolu ekipleri sevk edilirken yapılan kontrolde Dagmara Veronica Erol'un tüfekle vurulmak suretiyle yaşamını yitirdiği belirlendi.

Polonyalı gelin evinde ölü bulundu

EV VE ÇEVRESİNDE İNCELEMELERDE BULUNULDU

Olay yerine gelen Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarmanın Dedektifleri JASAT ve Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından ev ve çevresinde incelemelerde bulunuldu. Dagmara Veronica Erol'un cesedi, Cumhuriyet savcısı ve Adli Tabibin incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Polonyalı gelin evinde ölü bulundu

5 YILDIR AYNI ADRESTE OTURUYOR

5 yıldır aynı adreste oturduğu bildirilen Dagmara Veronica Erol'un sakin, çevresi tarafından sevilen birisi olduğu belirtildi.

Polonyalı gelin evinde ölü bulundu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Polonya Antalya 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (3)

Başka Murat:

İnsaAllah kıskançlık yüzünden olmamıştır.. Bırakın kardeşim.. eğer bir kadin yada erkek aldatiyorsa bırakın gidin.. bu kadar zormu bırakmak.. inanın daha mutlu olacaksınız..

52
1
yanıtYanıtla
Başka Murat:

Yada aldatmıyordur, şahsın beyni hastadır. Eğitimin ne denli önemli olduğunu her gün bu tür olaylarla görüyoruz. Yalnız bu diploma eğitimi değil. Tahsilli insanlar da herşeyi yapiyor. Eğitim sisteminin baştan aşağı değişmesi lazım..

yanıt7
yanıt2
Hayri :

Ne kadar sevmiş olursan ol saygısızlığa ve güvensizliğe uğradığında vazgeçecek potansiyele sahip ol, diye veciz bir söz var vazgeçen her zaman her musibetten kurtulur duygularının peşine düş asla vazgeçme diye salak salak nasihatlarda vardır seçimi yapın

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title