Haberler

Polisten kaçarken ekip aracına çarpan kişi hayatını kaybetti

Güncelleme:

Tekirdağ'da kız arkadaşına ve babasına demir levyeyle saldıran şahıslar motosikletle kaçarken polis aracına çarptı. Motosikletteki iki kişiden biri olan G.A., hayatını kaybetti.

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde kız arkadaşına ve babasına demir levyeyle saldıran şahıslar motosikletle kaçarken polis aracına çarptı. Yaşanan olayda 1 kişi hayatını kaybetti.

KIZ ARKADAŞI VE BABASINI DEMİR LEVYE İLE DARBETTİ

Edinilen bilgiye göre, kız arkadaşını ve kız arkadaşının babasını demir levye ile darp eden G.A. ve İ.M.T., 41 AGR 737 plakalı motosiklet ile olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine kaçan şahıslar ile Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Polisin 'dur' ihtarına rağmen durmayan şahıslara uyarı atışı yapıldı. G.A. ve İ.M.T., Yünsa Kavşağı'ndan Cezaevi Kavşağı istikametine ters yöne girdi.

POLİS EKİPLERİNE AİT ARACA ÇARPTI

Motosikletin sürücüsü yolun başka ekiplerce kesildiğini görünce manevra yaparak geri dönmek istedi. Sürücüsünün kontrolünü yitirdiği motosiklet devrildikten sonra Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine ait araca çarptı.

HAYATINI KAYBETTİ

Motosiklet üzerindeki İ.M.T. kazayı yara almadan atlatırken, ağır yaralanan G.A. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.G.A.'nın otopsisinde vücudunda kurşun izine rastlandı. Olay ile ilgili Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tekirdağ 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title