Haberler

Oyuncu Emre Kınay'ın İstanbul trafiği isyanı: Seçime de sandığa da gitmiyorum

Güncelleme:

Oyuncu Emre Kınay, trafik sebebiyle 1 buçuk saatte 700 metre ilerideki evine gidemediğini ifade ederek isyan etti. Sosyal medyada canlı yayın açan ünlü oyuncu, "Ben çıldırmayayım da kim çıldırsın! İstanbullu zaten susmuş artık her b.ka. Seçime de gitmiyorum, sandığa da gitmiyorum, hiçbir b.ka da gitmiyorum! Herkesi de protesto etmeye çağırıyorum!" diye haykırdı.

Ünlü oyuncu Emre Kınay, İstanbul trafiğinde beklediği anlarda sosyal medyada canlı yayın açarak adeta alev püskürdü. Bir buçuk saatte 700 metre ötedeki evine ulaşmadığı söyleyen Kınay, "Ben çıldırmayayım da kim çıldırsın! İstanbullu zaten susmuş artık her b.ka. Seçime de gitmiyorum, sandığa da gitmiyorum, hiçbir b.ka gitmiyorum! Herkesi de protesto etmeye çağırıyorum!" diye konuştu.

"REZİLLİK YA REZİLLİK"

Sözlerini sürdüren Kınay, şu ifadeleri kullandı: "Neyin hizmeti bu be? Bu ne ya? Vergi veriyorum ya ben 700 metre sonraki evime gidemiyorum bir buçuk saattir. Çakarlı arabalarla ilerleyip sağdan sağdan gidiyorsunuz her yere, ya rezillik bu rezillik! Hangi ülkede var böyle bir salaklık? Bu kadar vergi toplayıp ülkesindeki insanına bu kadar hizmet etmeyen bir devlet söylesenize bana! Bir tane! Yol yok, evine gidemezsin, trafik b.k, her şey b.k ,herkes çok biliyor ama!

Oyuncu Emre Kınay'ın İstanbul trafiği isyanı: Seçime de sandığa da gitmiyorum

"ONDAN SONRA YOK İMAMOĞLU'NA LAF ETTİ"

Ondan sonra yok Ekrem İmamoğlu'na laf etti, valiye soruyorum işte, İstanbul valisine. Fenerbahçe stadındaki maçlarda niye Kadıköylüye çektiriyorsun bu eziyeti? Kim verdi sana bu yetkiyi? Vergiyi ben veriyorum, niye kapatıyorsunuz abi yolu?'"

"ALLAH KAHRETSİN TOPUNUZU"

Bir süre sonra Kınay, canlı yayını "Yol açıldı ben kapatıyorum hadi eyvallah! Bakın başınızın çaresine, allah kahretsin topunuzu, topumuzu!" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Emre İliksiz - 3.Sayfa

Emre Kınay İstanbul Magazin Yaşam Haberler

500

Yorumlar (46)

Haydar :

Belediye Başkanı İmamoğlu çok çalıştı, bütün trafik hafifledi. İmamoğluna Teşekkür edebilirsin...

119
70
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

istanbulda araban var diye her istediğin yere gideceksen trafikte beklemeyi göze alacaksın tramvay metro otobüs taksi bin birine git evin yakınsa yürü utanmasalar hacet gidermeyede otomobille gidecekler boş yere cır cır ediyor

yanıt62
yanıt34
Ben ve sen:

Guzel soyluyorsunda dunyadan haberin yok belliki. Trafigin yogun oldugu zamanlar heryerde sikinti cekilir. Ya erken cik yada gec trafige takilma.

45
79
yanıtYanıtla
Muhammed Erden:

Sen köyde yaşıyor olmalısın

yanıt28
yanıt24
Panther Panthera:

Adam Dogru soyluyor, Hizmet yok. Her konuda hakli. Bisiklet sart herkese.

84
23
yanıtYanıtla
Metehan Eryilmaz:

700 metre için trafiğe çıkacağına yürü

79
21
yanıtYanıtla
engin akkaya:

belki evine 700 metre kala trafiğe takıldı atıp tutma hemen !!!

yanıt45
yanıt8
Bilir Kişi:

Şahıs 20 km öteden geliyordur, 700 metrede tıkanmıştır artık. Hiç kafa çalışmıyor değil mi sizde?

yanıt23
yanıt3
Vatansever:

Millet aç aç

51
38
yanıtYanıtla
CİHAN:

Millet aç derken maşallah hiç de öyle görünmüyor?Ara sokaklar da park etmeye yer yok,avm ler pazarlar alışveriş mekanları her gün dolu,kafe ler restourant lar,lokantalar gidin bakim şöyle bir akşam ailenizde yer bulamıyoruz.Neden açlıktan bahsediyorsun.Bizler aç değiliz bolluk içinde yaşıyoruz ve sükretmeyi unutan bir millet olduk.Çöplere giden ekmek ve yiyecekler ile bir ülkeyi daha doyuracak şekilde israf ediyoruz.Tabiki zorluk çeken gariban kesim var ama onlar sizin kadar ağlamıyor.

yanıt29
yanıt14
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title